Trekkitreeniä

30.6.2020

Kesäkuun puolivälissä testattiin kunto Malminkartanon mäen 426 askelman portaissa. Sen jälkeen treenaamiseni muuttui. Ennen työstin kuntosalilla kolmesti viikossa vähän isompia rautoja. Nyt käyn vain kerran viikossa muistuttelemassa lihaksia voimaharjoittelusta kuntopiirityyppisesti….

Ei kommentteja

Katmandun laaksossa oli kolme muinaisen Malla-dynastian aikaista kuningaskuntaa: Katmandu, Bhaktapur ja Patan. Nämä kilpailivat keskenään ja jokaisella oli upeat keskusaukionsa (Durbar Square), jotka kuuluvat nykyään UNESCOn maailmanperintökohteisiin. Näitä kohteita on…

2 kommenttia

Kapua-porukkamme kanssa saimme ilolla todeta, kuinka upeaa työtä Nepalin erityislapsiprojektin yhteistyökumppani BP Eye Foundation tekee. Kuntoutuskeskuksen ammattilaiset ovat omistautuneita erityislasten auttamiselle. Tavoitteena on saada kaikki näkö- ja kuulovammaiset lapset kouluun….

Ei kommentteja

Toissapäivänä kotiuduimme. Matkalaukkuja on ludesaunotettu, pyykkejä pyykätty, makuupusseja tuuletettu ja samalla hivuttauduttu takaisin normielämään. Matkatoverini Niina pohti viimeisessä blogissaan, mitä kukin meistä yhdeksästä kapuajasta ottaa Nepalista mukaansa, kun palaamme Suomeen….

Ei kommentteja

Tänään oli luvassa jännä päivä.  Edellisenä iltana yks jos toinen kävi punnitsemassa reissukassiaan, joka sai painaa maksimissaan 10 kg ja reppukin vain 5 kg. Käytännössä mukaan mahtui vain välttämättömät retkivarusteet….

1 kommentti

Onko sinulle koskaan käynyt niin, että matkasi tunnelma on paljolti peräisin matkan aikana lukemastasi kirjasta? Minulle on, ja siksi matkalukemisen valitseminen onkin vaikea tehtävä. Nepaliin lähtiessäni ensimmäisenä mieleeni tulivat tietysti…

Ei kommentteja
Vieritä ylös