Kapuajat

"Minulle vuosi 2011 tulee aina olemaan ”se Kapua-vuosi” – vuosi, joka oli täynnä tekemisen meininkiä hyvän asian nimissä mahtavien kanssakapuajien rinnalla."
- Salla Tuominen, Kapua 2011 Nepal

Kapua on tarjonnut yli 200 suomalaiselle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kehitysyhteistyöhön. Kapuajat ovat tavallisia ihmisiä, joita yhdistää halu auttaa kehitysmaita ja kokeilla omia rajojaan. Osallistujat valitaan avoimen haun kautta mukaan. Noin 15 henkinen ryhmä Kapuajia kerää varoja vuosittain vaihtuvalle hankkeelle ja matkaa tämän jälkeen tutustumaan avustuskohteisiin, jonne keräysvaroja kanavoidaan. Matkan aikana ryhmä kohtaa myös hankkeen fyysisen haasteen, vuorelle nousun.

Kapua on osallistujille unohtumaton kokemus ja "Once in a Lifetime" -matka. Järjestöille Kapua on tehokas varainhankinnan väline ja kanava tuoda esiin tärkeää työtä, jota kohdemaissa tehdään. Yrityksille Kapua tarjoaa mahdollisuuden laajaan näkyvyyteen hyvän asian tukijana. Suurimpia hyötyjiä ovat kuitenkin kehitysmaiden ihmiset, joiden oloja voimme keräysvaroilla merkittävästi parantaa.

Scroll to Top