Oma Kapua

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maaiman vuorille. Kapuamalla on kerätty yli 850 000 euroa kehitysmaiden tukemiseksi jo vuodesta 2006 lähtien. Hankkeisiin on osallistunut yli 200 vapaaehtoista kapuajaa. Oma Kapuaan voivat ilmoittautua kaikki kehitysmaiden tukemisesta ja itsensä haastamisesta kiinnostuneet maailmanparantajat ja seikkailijat!

Oma Kapuassa voit haastaa itsesi seikkailuun hyvän asian puolesta. Oma Kapua -matkalla voit kiivetä vuorelle tai vaeltaa unohtumattomissa maisemissa maailmalla. Tutustut paikan päällä ja pintaa syvemmältä avustuskohteeseesi. Voimme myös räätälöidä itse kokoamallesi porukalle sopivan Oma Kapua -matkan tai voit osallistua Oma Kapuaan jollakin muulla matkalla, jolle osallistut. Sinun ei välttämättä tarvitse edes lähteä kauaksi tehdäksesi hyvää. Voit haastaa itsesi hyvään myös kotimaassa!

Räätälöimme myös järjestöille Oma Kapua -hankkeita. Vuonna 2018 Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:n Oma Kapua -tiimi kerää varoja erityistarpeisten lasten koulunkäynnin mahdollistamiseksi Nepalissa. Lue lisää hankkeesta.

Mikäli kiinnostuit Oma Kapuasta, ota yhteyttä, niin löydämme varmasti juuri Sinulle tai järjestöllesi sopivimman tavan osallistua Oma Kapuaan!