Oma Kapua

Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maaiman vuorille. Kapuamalla on kerätty jo lähes miljoona euroa kehitysmaiden tukemiseksi vuodesta 2006 lähtien. Hankkeisiin on osallistunut yli 200 vapaaehtoista kapuajaa. Kapuajaksi voivat hakea kaikki kehitysmaiden tukemisesta ja itsensä haastamisesta kiinnostuneet maailmanparantajat ja seikkailijat!

Kapuassa voit haastaa itsesi seikkailuun hyvän asian puolesta. Kapua-matkalla voit kiivetä vuorelle tai vaeltaa unohtumattomissa maisemissa maailmalla. Tutustut paikan päällä ja pintaa syvemmältä avustuskohteeseesi. Voimme myös räätälöidä itse kokoamallesi porukalle sopivan Kapua-matkan tai voit osallistua Kapuaan omalla matkallasi, jolle osallistut. Sinun ei välttämättä tarvitse edes lähteä kauaksi tehdäksesi hyvää. Voit haastaa itsesi hyvään myös kotimaassa!

Räätälöimme eri kokoisille järjestöille Kapua-hankkeita. Vuoden 2019 päähanke kerää varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseksi Etiopiassa ja Malawissa yhteistyössä Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kanssa. Viime vuonna Lääkärin sosiaalinen vastuu ry:n Oma Kapua -tiimi keräsi varoja erityistarpeisten lasten koulunkäynnin mahdollistamiseksi Nepalissa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin löydämme varmasti juuri Sinulle tai järjestöllesi sopivimman tavan osallistua Kapuaan!