Oma Kapua

Kapua kerää varoja kehitysyhteistyöhön kiipeämällä maailman vuorille. Kapuamalla on kerätty yli miljoona euroa maailman köyhimpien maiden tukemiseksi vuodesta 2006 lähtien. Hankkeisiin on osallistunut lähes 300 vapaaehtoista kapuajaa. Kapuajaksi voivat hakea kaikki globaalin oikeudenmukaisuuden edistämisestä ja itsensä haastamisesta kiinnostuneet maailmanparantajat ja seikkailijat!

Kapuassa voit haastaa itsesi seikkailuun hyvän asian puolesta. Kapua-matkalla voit kiivetä vuorelle tai vaeltaa unohtumattomissa maisemissa maailmalla. Tutustut paikan päällä ja pintaa syvemmältä avustuskohteeseesi. Voimme myös räätälöidä itse kokoamallesi porukalle sopivan Kapua-matkan tai voit osallistua Kapuaan omalla matkallasi, jolle osallistut. Sinun ei välttämättä tarvitse edes lähteä kauaksi tehdäksesi hyvää. Voit haastaa itsesi hyvään myös kotimaassa!

Räätälöimme eri kokoisille järjestöille Kapua-hankkeita. Kapua 2020 Nepal -tiimi kerää varoja nuorten ja vammaisten oikeuksien edistämiseksi Nepalissa yhteistyössä Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n kanssa. Oma Kapua Nepal -tiimi kerää varoja koulunkäynnin edistämiseksi Nepalissa ja Oma Kapua Kilimanjaro -tiimi äitiysterveyden edistämiseksi Somaliassa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin löydämme varmasti juuri Sinulle tai järjestöllesi sopivan tavan osallistua Kapuaan!

Scroll to Top