Kapua kerää varoja kehitysmaiden tukemiseksi kiipeämällä maailman vuorille. Vuodesta 2006 on Kapuamalla kerätty yli 1 100 000 euroa kehitysmaiden ihmisten ja luonnon hyväksi. Varat kanavoidaan kohteisiin luotettavien ja tunnettujen suomalaisten järjestöjen kautta. Kapuan kumppanijärjestöinä ovat toimineet mm. Väestöliitto, Ylen Hyvä säätiö, Pelastakaa Lapset ry, WWF Suomi, Taksvärkki ry ja Kynnys ry.

Kapua on tarjonnut lähes 300 suomalaiselle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kehitysyhteistyöhön. Kapuajat ovat tavallisia ihmisiä, joita yhdistää halu tehdä hyvää, edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kokeilla omia rajojaan. Kapuajat keräävät varoja valitsemalleen hankkeelle ja matkaavat tutustumaan kohteseen, jota keräysvaroilla tuetaan. Matkan aikana he kohtaavat hankkeen fyysisen haasteen, vuorelle nousun tai muun ponnistuksen hyvän asian puolesta.

Kapua on osallistujille unohtumaton kokemus ja “Once in a Lifetime” matka. Järjestöille Kapua tarjoaa tehokkaan varainhankinnan välineen ja kanavan tuoda esiin tärkeää työtä, jota kohdemaissa tehdään. Yrityksille Kapua tarjoaa mahdollisuuden laajaan näkyvyyteen hyvän asian tukijana. Suurimpia hyötyjiä ovat kuitenkin kehitysmaiden ihmiset, joiden oloja voimme hankkeilla merkittävästi kehittää.

2006

vuodesta

Yli

0

euroa kerätty
Yli

0

osallistujaa
Vieritä ylös