Kapua kerää varoja paremman maailman puolesta kiipeämällä maailman vuorille ja tuntureille. Vuodesta 2006 on Kapuamalla kerätty yli 1 200 000 euroa kehitysmaiden ihmisten ja luonnon hyväksi. Varat kanavoidaan kohteisiin luotettavien ja tunnettujen suomalaisten järjestöjen kautta. Kapuan kumppanijärjestöinä toimivat muun muassa Väestöliitto, Taksvärkki ry, Kynnys ry ja Lääkärin sosiaalinen vastuu ry.

Kapua on tarjonnut yli 300 suomalaiselle vapaaehtoiselle mahdollisuuden osallistua kansainväliseen kehitysyhteistyöhön ja tukea kotimaan työtä nuorten hyväksi. Kapuajat ovat tavallisia ihmisiä, joita yhdistää halu tehdä hyvää, edistää globaalia oikeudenmukaisuutta ja kokeilla omia rajojaan. Kapuajat keräävät varoja valitsemalleen hankkeelle ja matkaavat tutustumaan kohteseen, jota keräysvaroilla tuetaan. Matkan aikana he kohtaavat hankkeen fyysisen haasteen, vuorelle nousun tai muun ponnistuksen hyvän asian puolesta.

Kapua on osallistujille unohtumaton kokemus ja “Once in a Lifetime” matka. Järjestöille Kapua tarjoaa tehokkaan välineen varainhankintaan ja kanavan tuoda esiin tärkeää kehitysyhteistyötä, tai työtä kotimaassa. Yrityksille Kapua tarjoaa mahdollisuuden laajaan näkyvyyteen hyvän asian tukijana. Suurimpia hyötyjiä ovat kuitenkin kehitysmaiden ihmiset, joiden oloja voimme hankkeilla merkittävästi kehittää, sekä kotimaan nuoret, joita Kapua-kampanjoilla tuetaan.

2006

vuodesta

Yli

0

euroa kerätty
Yli

0

osallistujaa
Scroll to Top