Kapua 2024 Nepal

Toukokuun terveiset!

Terveiset Thaimaan kuumasta keväästä!  Tämän kauden kiire yllätti monen hiljaisen vuoden jälkeen ja yhtäkkiä kaikkiin omiin juttuihin ei ollutkaan niin paljon aikaa kuin ennen. Melkein vähän jopa kaipaan niitä aikoja. Hups, saako näin edes sanoa!

Pieniä haasteita olen kohdannut varainhankinnan kanssa. Tämä itse varainhankinta ei ole minulla vieras homma lainkaan, mutta nähtävästi omat verkostot ovat enemmän anteliaita eläimiin liittyviin projekteihin. En kuitenkaan anna tämän lannistaa, sillä keräämme varoja hyvään tarkoitukseen ja potti tulee vielä olemaan se mitä pitääkin :)  Suuntaan ensi kuussa kotikonnuille Varkauteen ja pääsen tekemään kesän täysillä hommia tämän asian eteen ja ottamaan kasvotusten yrityksiin yhteyttä. Olen saanut yhden yrityksen jo mukaan ja varmasti pari tulossa lisää!

Varustehankinnat ovat kolkutelleet jo mielessä ja olisikin varmasti hyvä alkaa pikkuhiljaa niitäkin hankkimaan. Itse kierrätyksen ja eco juttujen ystävänä ajattelin katsella ainakin osan varusteista käytettynä. Tietenkin omat kengät on tärkeät ja hankittava sellaiset aivan oman jalan mukaan.

Nepalissa en ole vielä itse päässyt käymään, joten en malta odottaa kaikkia niitä upeita kohtaamisia paikallisten kanssa, oppia jota saamme järjestötyöstä sekä itse vaellusta, jossa varmasti meistä jokainen tulee haastamaan itsensä. Tähän olen aloittanut jo harjoittelun. Työni puolesta olen päivisin mäkisessä metsässä jota kävelemme ylös ja alas, minkä otan hyvänä kestävyysharjoitteluna, mutta myös lihaskuntoharjoitukset sekä kovemmat sykettä nostattavat jumpat ovat mukana arjessa.

Koska asun Aasiassa ja tulen menemään Nepaliin sitten marraskuun koittaessa omaa reittiä, niin minulla matkan kesto taitaa hieman venähtää monen mielenkiinnon kohteen vuoksi. Käyn parissa eläinten rescue projekteissa myös tutustumassa sekä Buddhalaisessa temppelissä Kopan Monasteryssä, mikä on minulle tullut tutuksi opiskellessani Buddhalaisuutta Pohjois-Intiassa. Heillä on vuosittain kuukauden mittainen hiljaisuus retriitti, mikä osuu aina marraskuulle, joten siihen en nyt tällä kertaa ehdi mukaan :)

 

Ai että aika menee nopeasti, mutta eipä enää malttaisi odottaa!

 

9.5.2024 Tiina_Tiitinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top