Kapua 2024 Nepal

Kapua 2024 Nepal

Ilmoittautuessani Kapua 2024 NEPAL vapaaehtoiseksi, mielessä kutkutti seikkailu ja mahdollisuus auttaa vähäosaisia. Kun sain ilmoituksen tulluksi valituksi Kapuajaksi, oli tunnelma riemastuttava ja pelonsekainen. En ole koskaan kerännyt varoja ja vaelluskokemuskaan ei päätä huimaa.

Tahtoa ja seikkailumieltä kyllä riittää.

Ennen ensimmäistä tapaamista en tiennyt tästä asiasta enempää kuin se mitä olin Väestöliiton sivuilta lukenut.

Ensimmäisessä tapaamisessa oli mukana osa lähtijöistä, sillä paikkoja oli vielä auki toisille innokkaille vaeltajille.

Kävi myös selväksi, että tämä hyväntekeväisyys tässä muodossa on (ainakin tälle vaellukselle) enemmän naisten laji.

Jo ensimmäisessä tapaamisessa jo kehotettiin aloittamaan varainkeruu heti.

Koskaan varainkeruuta tehneenä, oli ainakin itselleni selvää, että pitää olla aktiivinen, hakea itse tietoa ja ottaa selvää, miten niitä varoja hankitaan.

Onneksi meillä kaikilla on mukana matkassa ”konkarikapuaja” jolta saa vinkkejä varainkeruuseen, sekä itse matkaan. Konkari on myös mukana järjestämässä tapahtumia, joissa meillä ”noviiseilla” on mahdollisuus olla mukana.

Viime viikonloppuna 3–4.3 meillä oli mahdollisuus olla mukana joogafestareilla, ja muutamat meistä siellä olivatkin. Itse oli sunnuntain, siskoni kanssa. Muutamat jaksoivat sekä lauantain että sunnuntain. Rankka päivä, mutta myös oikein mukavaa- ja mitäpä sitä ei tekisi hyvän asian puolesta.

Porrastreeni tapahtuma on sovittu pidettäväksi 2 kertaa kevään aikana eri paikkakunnilla, siihenkin on nyt idearyhmä, ideoimassa tapahtumaa.

Tänä perjantaina, 8.3 naistenpäivänä, Hermannin Friskis&Svettis järjestää naistenpäivä tapahtuman, johon on kutsuttu kertomaan Kapua2024 Nepal hankkeesta ja samalla on mahdollisuus myydä Kapua lakua, teetä ja kahvia.

Uskon että tahdolla ja tekemisellä ja ryhmän tuella, tämä huima tavoite 5416€/ Kapuaja, tulee täyteen!

Maaliskuun jo ollessa kohta puolivälissä, saatuamme enemmän tietoa, miten esimerkiksi yrityksiä saisi mukaan, miten on hyvä kontaktoida mediaa, ja muutenkin kevään tapahtumista, mitä tapahtuu ja missä., alkaa huolet omasta potista pikkuhiljaa poistua.

Omaa osaamista on myös suotavaa käyttää hyväksi varainkeruussa.

Oma osaamiseni on äänimaljarentoutus ja äänimalja kehorentoutukset, niitä aion käyttää ensi viikosta lähtien varainkeruuseen.

Maksu on pieni pulma itselle, jos pidän tutuille esim. työporukalle tai kaveriporukalle, maksu on vapaaehtoinen, ajattelen että he maksavat haluamansa tunnin, koska tuntevat minut ja haluavat edistää asiaa Muille ryhmille rentoutus maksaa 20€/ hlö

 

Matkaan on tänään aikaa 238 päivää !!

Meillä on ihan HUIPPU porukka lähdössä matkaan, tuskin maltan odottaa <3

10.3.2024 kaija_kettunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top