Pyöräilemällä edistetään tyttöjen hyvinvointia. Tule mukaan polkemaan Saariston Rengastie!

Kapua ja Loisto Setlementti yhdistävät voimansa tyttöjen puolesta. Ensimmäistä kertaa toteutettava Kapua Saaristo -kampanja kerää varoja Helsingin ja Espoon Tyttöjen Talojen® tyttöjen hyväksi. Kampanjaan osallistuvien vapaaehtoisten tavoitteena on kerätä vähintään 500 euroa toiminnan tukemiseksi. Haku tiimin jäseneksi on nyt käynnissä!

Etsimme Kapua Saaristo -seikkailuun eri-ikäisiä henkilöitä, joita innostaa pyöräily kuvankauniissa Turun saaristossa hyvän asian puolesta. Tiimi polkee sen puolesta, että jokainen tyttö saa tarvitsemaansa tukea ja mahdollisuuden kukoistaa omalla ainutlaatuisella tavallaan. Aiempaa kokemusta varainhankinnasta ei tarvita. Vapaaehtoiset keräävät varoja ja tiedottavat kampanjasta puolen vuoden ajan. Osallistujat maksavat itse pyöräilymatkan ja muut osallistumisesta aiheutuvat kulut.

Jokainen poljettu kilometri on askel kohti parempaa tulevaisuutta, erityisesti niille, jotka tarvitsevat tukea eniten. Tyttöjen Talot järjestävät aktiviteetteja 10–28-vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Jokaisella nuorella on mahdollisuus saada tukea esimerkiksi yksinäisyyden kanssa, mielen hyvinvoinnin vahvistamiseen ja oman identiteetin pohdintaan joko ryhmässä tai yksilöllisesti ohjaajan kanssa. Espoon ja Helsingin Tyttöjen Talot ovat osa Loisto setlementin toimintaa.

Suomalainen Kapua on toiminut jo 18 vuotta oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Vuodesta 2006 alkaen yli 300 vapaaehtoista kapuajaa on kerännyt yhteensä yli 1,2 miljoonaa euroa globaalin oikeudenmukaisuuden edistämiseksi. Kapua Saaristo on Kapuan kolmas kotimaanhanke.

Lue lisää ja hae mukaan tiimin jäseneksi 1.3. mennessä!

Lisätietoa Kapuasta:
Suvi Aarnio, 050 440 5534, suvi@kapua.fi

Lisätietoa Loisto Setlementistä:
Pauliina Liukkonen, 050 552 3354, pauliina.liukkonen@loistosetlementti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top