Kapua Saaristo käynnistyy! Tule mukaan polkemaan Saariston Rengastie tyttöjen puolesta

Kapua ja Loisto Setlementti yhdistävät voimansa tyttöjen puolesta. Ensimmäistä kertaa toteutettava Kapua Saaristo kerää varoja Helsingin ja Espoon Tyttöjen Talojen hyväksi. Kunkin kapuajan tavoitteena on kerätä 500 euroa toiminnan tukemiseksi. Vapaaehtoisten haku tiimiin on nyt käynnissä!

Kapuan kotimaantoiminta saa jatkoa, kun tulevana kesänä pyöräillään Saariston Rengastiellä tyttöjen puolesta. Kapua Saaristo -tiimiä kootaan juuri nyt. Tiimi kerää varoja Helsingin ja Espoon Tyttöjen Talojen hyväksi ja polkaisee elokuussa 2023 Saariston Rengastien ympäri.

Etsimme hyvää tekevään seikkailuun eri-ikäisiä henkilöitä, joita yhdistää halu tukea tyttöjen ja nuorten naisten hyvinvointia sekä kiinnostus osallistua aktiiviseen pyöräilyhaasteeseen kuvankauniissa Turun saaristossa. Aiempaa kokemusta varainhankinnasta ei tarvita. Vapaaehtoiset keräävät varoja ja tiedottavat kampanjasta puolen vuoden ajan. Osallistujat maksavat itse pyöräilymatkan ja muut osallistumisesta aiheutuvat kulut.

Tyttöjen Talot järjestävät monipuolista toimintaa ja tukea 10–28-vuotiaille tytöille ja naisille sukupuolen moninaisuus huomioiden. Talolta saa tukea esimerkiksi mielen hyvinvointiin, yksinäisyyden haasteisiin, oman identiteetin pohdintaan, jaksamiseen, ihmissuhteisiin ja seurusteluun, sekä oman näköisen elämänrytmin tai paikan löytämiseen. Espoon ja Helsingin Tyttöjen Talot® ovat osa Loisto setlementin toimintaa. Tyttöjen Taloilla on yksilötukea, ryhmätukea ja yhteisötoimintaa osallistujien erilaiset tarpeet huomioiden. Tyttöjen Talolta saa tietoa, tukea ja neuvonta myös seksuaaliterveysasioihin ja seksuaaliväkivallan kokemuksien käsittelyyn.

Suomalainen Kapua on toiminut jo 17 vuotta oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Vuodesta 2006 alkaen yli 300 vapaaehtoista kapuajaa on kerännyt yli miljoona euroa globaalin oikeudenmukaisuuden edistämiseksi. Kapua Saaristo on Kapuan kolmas kotimaanhanke.

Lisätiedot ja hakuohjeet Kapua Saaristo -tiimiin löydät täältä.

Hakuohjeet ja lisätietoa Kapuasta:
Suvi Aarnio, koordinaattori, 050 440 5534, suvi@kapua.fi

Lisätietoa Loisto Setlementistä:
Loisto Setlementti: Sonja Raunio, tyttötyön työalajohtaja, 050 552 3354, sonja.raunio@loistosetlementti.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top