Great Himalayan Trail -vaellustarinoita

Päivämäärä ja aika: 29.5.2024 - 19:00

Kaupunki: Online

Katuosoite: Zoom

Tapahtuman hinta: €

Lisätietoa tapahtumasta:

Järjestäjä: salla_kuuluvainen

Haaveiletko vaelluksesta maailman korkeimmilla vuorilla? Nyt sinulla on mahdollisuus kuulla, minkälaista on vaeltaa Himalajalla. Tule mukaan verkkotapahtumaan kuulemaan Suvi Ahosen Great Himalayan Trail -vaelluksesta.

Suvi Ahonen on kokenut pitkänmatkan vaeltaja, joka on vaeltanut mm. Uuden Seelannin päästä päähän ja Pacific Crest Trailin USA:ssa, monien muiden vaellusten lisäksi.

Great Himalayan Trail (GHT) on vaellusreitti, joka ulottuu Nepalin päästä päähän. Reitti tarjoaa upeat maisemat ja monipuolisen luonnon. Mitä  erityispiirteitä liittyy Himalajalla vaeltamiseen ja minkälaisia haasteita ja seikkailuja Suvi kohtasi matkalla? Suvi jakaa vaelluskokemuksiaan ja antaa käytännön vinkkejä vaellukseen valmistautumiseen, varusteiden valintaan ja korkean ilmanalan huomioimiseen. Näet myös upeita kuvia vaellukselta!

Liity seuraan Zoomissa ke 29.5. Klo 19.00! Tapahtumalinkki lähetetään ilmoittautuneille. Ilmoittaudu tästä: https://forms.gle/4HvcoDmSNvRgJ8WM6

Tapahtuman osallistujilta toivotaan sopivan suuruista lahjoitusta keräykseen Nepalissa nuorten ja vammaisten ihmisten oikeuksia edistäville järjestöille. Tapahtuman järjestäjä Salla Kuuluvainen on lähdössä vaeltamaan Nepaliin ja kerää siinä yhteydessä varoja Nepalin ihmisten hyväksi. Lue lisää keräyksestä: https://kapua.fi/osallistuja/salla-kuuluvainen/

Lisää tietoa Suvi Ahosesta: https://www.sopivastihukassa.com/suvi

Tervetuloa mukaan!

T. Salla ja Suvi :)

Tapahtumakuva: Suvi Ahonen

Scroll to Top