Salla Kuuluvainen

Tule mukaan Sallan Kapua -seikkailuun - luodaan yhdessä kestävää muutosta

Keräyslupa: RA/2020/1558
Tavoite: 5416€
Kerätty: 30.00€
Keräysmittari:
Saavutettu 0%
Keräysmittari:
0/5 416
Ikä: 44
Ammatti: Palvelumuotoilija
Kotipaikka: Helsinki
Oma viesti:

Hei, olen Salla. Olen aloittanut henkilökohtaisen keräyksen Kapuan hyväksi, jossa tuetaan Taksvärkki ry:n, Kynnys ry:n ja Väestöliiton kehitysyhteistyötä. Me kapuajat osallistumme seikkailuhaasteeseen ja  keräämme varoja kehitysyhteistyön tukemiseen. Tänä vuonna vaellamme Nepalissa klassisen Annapurna Circuit-vaelluksen, jonka korkein kohta on 5416 metrissä! 

Olen ulkoilmaihminen, joka haluaa  muuttaa maailmaa paremmaksi. Minulle tärkeitä asioita ovat kestävä kehitys, luonto, ihmisoikeudet ja eriarvoistavien rakenteiden purkaminen. Harrastan vaellusta, merimelontaa ja luonnossa liikkumista. Luonnossa olen oppinut, että huolimatta siitä, että me ihmiset olemme nykyään maapallon valtalaji, luonnossa olemme silti pieniä ja heikkoja. Yhteistyön merkityksestä ihmisten kesken oppii myös paljon retkeillessä. Työssäni palvelumuotoilijana osallistan ihmisiä yhteiseen suunnitteluun heille tärkeiden asioiden tiimoilta, ja osallisuus on minulle tärkeä arvo.

Halusin lähteä mukaan Kapuaan, koska Kapua yhdistää minulle rakastamani vuorivaelluksen ja mahdollisuuden tukea järjestöjen työtä maailman heikoimmassa asemassa olevien ihmisten osallisuuden puolesta. Vaellus yli 5000 metrin korkeuteen kuulostaa minusta aika hurjalta, ja jännittää jo etukäteen selviänkö sinne asti! Osallistu keräykseeni ja seuraa vaellustani  ja vierailuani Kapuan yhteistyöhankkeissa Nepalissa. 

Keräystavoite

Autathan minua keräämään 5416 euroa jokaista Annapurna Circuit -reitin nousumetriä kohti!

Mitä on kehitysyhteistyö? 

Kehitysyhteistyö on sitoutumista maailman kaikista heikoimmassa asemassa olevien ihmisten tukemiseen. Kehitysyhteistyö ei ole avunantoa, vaan dialogia, osaamisen jakamista ja kapasiteetin kehittämistä yhdessä paikallisten ihmisten ja organisaatioiden kanssa. Yhdessä voimme luoda kestäviä muutoksia ja edistää oikeudenmukaisempaa maailmaa.

Tuetut järjestöt keräyksessäni

Taksvärkki ry:n yhteistyö ECCA:n kanssa

Tue Taksvärkki ry:n hankkeita Itä-Nepalissa yhteistyössä paikallisen järjestön ECCAn kanssa. ECCA tekee nuorisotyötä ja kehittää paikallisia yhteisöjä. Hankkeissa kehitetään koulujen toimintaa, edistetään aktiivista kansalaisuutta ja luodaan sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviä oppimisympäristöjä. Taksvärkin hankkeiden teemoja ovat esimerkiksi lapsiavioliitot, kuukautisterveys ja vesihygienia. 

Kynnys ry ja Väestöliitto

Kynnys ry:n ja Väestöliiton Nepalin hankkeessa koulutetaan vammaisia ihmisiä  vertaisopettajiksi, parannetaan palveluiden saavutettavuutta ja edistetään inklusiivisia lisääntymisterveyden palveluita. Viime vuoden saavutus Kynnyksen ja Väestöliiton työssä liittyi lainsäädäntöön vaikuttamiseen. Sen tuloksena syntyi ohjeistus vammaisystävällisistä lisääntymis- ja äitiyspalveluista.

Miten mukaan matkalleni?

Seuraa minua Instassa –  kerron miten valmistaudun vaellukseen. Matkalta lupaan upeita Nepalin vuorimaisemia ja kuulumisia vierailulta Kapuan yhteistyöhankkeissa!

Palvelumuotoilijana uskon, että voimme luoda parempaa tulevaisuutta nuorille ja vammaisille ihmisille Nepalissa. Osallistumalla keräykseen voit tukea heidän työtään heille tärkeiden asioiden eteen. Osallistu keräykseen ja tue nuorten osallisuutta ja aktiivisen kansalaisuuden taitoja, ja etelän ja pohjoisen vammaisten ihmisten välistä kumppanuutta ja osaamisen kasvattamista.

Lahjoitukset

  1. 17.11.2023 klo 13:19
    Kaisa-Elina Rinkinen lahjoitti 30 €
    Kannustusviesti:
    Hyvä sä! Olet inspiraatio ❤️ Ihanaa matkaa maailman katolle!
Scroll to Top