Kapua Balkan

Toivoa ja intoa uuden edessä

Kuvassa Laura paistattelee päivää takanaan koristemaalaus

Kehitysyhteistyöstä tulee päällimmäisenä mieleen muiden hätä ja avuntarve siellä kaukana jossakin. Mutta mitä jos tässä onkin kyse siitä, että minä tarvitsen tätä projektia?

Viime vuodet koronan kurimuksessa on saanut mielen etsimään toivoa ja hyviä asioita, meilläkin joilla ”kaikki on kunnossa” suurimmalla osalla käytettävistä mittareista. Totuus on, että meillä on mistä antaa, enkä tarkoita vain rahaa vaan aikaa ja hyvää tahtoa. Minut toi Kapua Balkan -projektin pariin halu suhtautua toiveikkaasti tulevaisuuteen ja mahdollisiin tuleviin haasteisiin. Toive, että oppisin uutta ja tutustuisin uusiin ihmisiin. Mahdollisuus tehdä työtä monimuotoisen elämän ja inklusiivisen maailman puolesta. Usko siihen, että jokaisella tulee olla mahdollisuus hyödyntää potentiaaliaan ja elää itsenäistä elämää. Mitä siitä jos on arjen haasteita ja työstressiä, elämässä on tärkeämpiäkin asioita. Asioita, joita pidän itsestäänselvyytenä, mutta jotka eivät sitä kaikille ole.

Kapua Balkan projektissa saan oppia uutta vammaisten oikeuksista ja yrittää ymmärtää maailmaa muiden silmin. Kiitos siitä Kapua, Kynnys ry, Taksvärkki ja Väestöliitto.

Mukaan pääsee esim. lahjoitussivujeni kautta tai asioimalla Kapua pop up -kaupalla 17.9. Wefoodissa (Redi, Kalasatama). Jos osallistuminen taloudellisesti ei tunnu ajankohtaiselta, voit tulla moikkaamaan minua kaupalle tai jakaa tapahtuman/blogitekstin some-kanavissasi. Kaikki on avuksi!

5.9.2021 Laura Kuitunen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top