Kapua 2020 Nepal

Minä myös

Olen lisännyt älylaitteiden käyttöä korona aikana. Olen hankkinut tietoa, lukuja, iloa, lohtua ja liikuntaohjeita. Iloitsen, että minulla on tähän vapaus, niin ihmisenä kuin naisena. Aikaa on ollut enemmän käytettävissä. Olen käyttänyt nettiä myös uusien taitojen opettelemiseen.

Facebookissa törmäsin kuvaan: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10159677593844552&set=gm.846743119140274&type=3&theater

Tiedon jatkuvassa virrassa, kuvaan oli miltei mahdotonta palata, joka kertoo nykyisestä ajastamme. Kuva liittyy Nalle ikkunassa- haaste kampanjaan. Nallet ilahduttavat ulkona liikkuvia lapsia ja toki muitakin ulkoilijoita.

Kuvan näkeminen herättää myös paljon ajatuksia. Ilahdun aina uudestaan ihmisten nokkeluudesta ja minua kiehtoo normaalista poikkeava ajatusmalli.

Kuvan näkemisen jälkeen on ollut paljon uutisointia valtion koronatukien jakamisesta – oikeudenmukaisuudesta? Paljon on asiasta näkemyseroja, oikeaa totuutta. Kaikki apu mikä menee tarpeeseen ja saapuu perille on mielestäni oikein.

Totuuden kanssa olen liikkeellä siinä, että kerään varoja vuoden 2020 ajan Kapualle. Kerätyillä varoilla saadaan aikaan asioita ihmisten hyväksi. Tämän vuoden keräysvarat kohdennetaan Nepalin köyhimpien auttamiseksi. Maassa naisten, lasten ja vammaisten oikeuksissa on paljon parannettavaa. Matkalla mukana on Väestöliitto, Taksvärkki ja Kynnys ry, järjestöt ohjaavat varoja paikallisille toimijoille, jotta heidän olisi mahdollista kehittää toimintaa ja voimaantua yhteisönä sitä kautta. Koulutuksessani todettiin, että pieni on suuren alku. Kehitysyhteistyö on tullut elämääni, pysyvästi.

Haluan jakaa tähän videon. Se kuvastaa elämäni perusarvoja.

https://www.facebook.com/Elainraamattu/videos/3445609008790311/

 

Antti Tuiskun kappaleen, Kahvia ja pullaa sanoin:

Kenenkään ei tarvii yksin olla

Koko kylä jeesaa jos on huolta

Joltakin jos puuttuu velhoviitta

Yhdessä se virkkaillaan

 

Ihanaa, että olen matkalla juuri teidän kanssa – kanssa Kapuajat

 

 

 

3.5.2020 Miia Seijari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top