Oma Kapua 2020 Kilimanjaro

Matka huipulle alkaa

Päivä 6 alkaa yölennolla Keniaan. Kovin pitkään ei olla lennetty, kun kulutuksessa kysytään ”medical professional” ilmoittautumaan henkilökunnalle. Meidän Sirkka ilmoittautui ja kävi auttamassa paniikkihäiriöistä matkustajaa.

Hotellilla olemme kolmelta yöllä ja kyyti Kilimanjarolle lähtee kello 8. Olemme tässä vaiheessa hyvin väsyneitä ja hieman ehkä sekaisin. Onneksi autossa sai hieman levätä, ennen rajamuodollisuuksia.

Kilimanjaron juurelle saavumme kahden aikaan ja pääsemme aloittamaan kapuamisen kolmelta. Meitä varten matkalla on 13 kantajaa, 1 kokki ja 2 opasta. Oppaamme Ben ja Abo kulkevat koko ajan meidän kanssamme. Alkumatkan kuljemme sademetsän läpi ja tunnuslauseemme on ”pole, pole” eli hitaasti. Tämä reissu on maraton eli ei voi kiirehtiä alussa.

Olemme kaikki hyvin väsyneitä, mutta onnellisia siitä, että pystymme aloittamaan kapuamisen. Saavumme Simba Campille 2671 metriin kahdessa tunnissa ja vartissa. Täällä meillä on jo kaikki valmiina odottamassa. Päivä on ollut hyvin raskas aamuisten matkustamisen osalta, mutta hyvillä mielin menemme juomaan teetä ja syömään popparia. Matkan tähän astiset haasteet on voitettu.

1.9.2022 Veera Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top