Kapua 2023 Malawi

Lähtö lähenee

Kolmen viikon kuluttua sitä ollaan oikeasti Malawilla.
Viisumit, suodatinpullot, vedenpuhdistustabletit ja pehmustetut pyöräilyhousut on valmiina.
Makuupussit ja –alustatkin löytyivät ahkeran sovittelun jälkeen, eli ME OLLAAN VALMIIT elämämme seikkailuun!!

Päivä-päivältä muuttuu todellisemmaksi se h-hetki, jonka eteen on 9 kuukautta tehty töitä.

Aika KAPUAjana on ollut ainutkertainen matka myös omaan itseen!
Antanut ehdottomasti enemmän kuin ottanut, vaikka varainkeruu on lähestulkoon saanut tekemään ja yrittämään vaikka mitä! Se on todella ollut sen arvoista ja tuonut eloomme niin ainulaatuisia kokemuksia, joita ilman olisimme muutoin jääneet.

Suunnaton KIITOS kuuluu KAIKILLE TEILLE meitä niin monimuotoisesti tukeneille. KIITOS, että olemme saaneet tehdä kaikenlaista, siivota, pestä, korjata ja viettää yhteistä aikaa, joka on lähentänyt entisestään ystävyyttä ja antanut sille erilaisen arvopohjan. Tapahtumien järjestämiset omien mielipuuhien, eli harrastuksiimme liittyen ovat olleet kertakaikkisen upeita, liikuntatapahtumat, kädentaitokurssit, myyjäiset, pop-up-kahvilat ja treffit vaikkapa vain lakupakettien muodossa ovat tuoneet elämään sellaisia kohtaamisia – että on TODELLA mitä kiikkustuolissa muistella!!

Jos edellä luetellut ovat lisänneet sitä henkistä voimavaraa – ihmisenä kasvua, niin Kapua on tehnyt todella hyvää myös fyysiselle puolelle. Motivaatio kunnonkohottamiseen, että tulevasta ajasta Malawilla tulisi entistä antoisampi – jaksaisi meloa, jaksaisi pyöräillä ja kavuta huipennukseksi Mulanjeen huipulle tuulettamaan: ME TEIMME SEN!!

Sitä varten on kavuttu niin kuntoportaita, kuin joka ikistä nyppylää – mitkä ovat 9 kuukauden aikana eteen osuneet. On pyöräilty-pyöräilty-pyöräilty ja M&M Kuntotalon korttia vingutettu ahkeraan.

Olemme valmiit heittäytymään Malawilaiseen elämänmenoon – kokemaan ja näkemään kerättyjen varojen käyttöä paikan päällä ja yrittämään sinne huipullekin.
Tsemppinne ja tukenne auttavat – parhaamme yritämme… Riittääkö se sitten huipulle saakka???
Siitä kuulette reisun jälkeen, kun palaamme taasen elektroniikan/somen pariin.
Kuvia otetaan ja muistoja tallennetaan niin paljon kuin varavirroissa (ja meissä) riittää poweria.

11.7.2023 Repolaiset

4 ajatusta aiheesta “Lähtö lähenee”

 1. Kyllä ”hiki” on tullut lukiessakin teidän touhuja. Olette tehneet niin paljon hyvän asian eteen, ettei enempää voisi kukaan tehdä tai vaatia. Olkaa siis jo nyt ylpeitä saavutuksistanne. Olen hengessä mukana ja mielenkiinnolla lueskelen teidän hurjapäiden juttuja. Toivon teille ihanaa, elämysksellistä matkaa, tulkaa terveenä takaisin : )

  1. Lämmin KIITOS SINULLE Tarja ihanasta kommentistasi, tuesta, kannustuksesta ja tsempistä!!
   On suorastaan ILO lähteä matkaan keräämään kokemuksia jakaaksemme niitä reisun jälkeen kaikkien teidän kanssaKapuajien kanssa!!
   Se todella tuntuu sydämessä saakka, että hengessä ollaan mukana – kiitos siitä!!

 2. Ninnu Leino

  Mahtavaa!
  Tsemppiä reissuun koko porukalle. Nauttikaa kokemuksesta. Uskon,että siitä tulee ikimuistoinen.

  1. KIITOS Ninnu, tsempit pakataan kaikki mukaan! Avoimin mielin – kokemuksia kohti – niille on tilaa mielessä ja sydämessä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top