Kapua 2021 Pyhä

Kotimatkalla

Noitatunturin huiputuksen jälkeisenä iltana Kapua Pyhä -tiimi oli erityisen iloinen ja tyytyväinen. Tavoite oli saavutettu! Palkitsimme itsemme hyvällä illallisella ja odotetusti tunnelma oli juuri sitä ykköslaatua, joka tulee fyysisen rutistuksen jälkeen. Paikallisvinkin ansiosta löysimme vielä järven rannalle sympaattiseen syysvalkiat-juhlaan, jonka musiikki ja tunnelma taisi mennä todella vahvasti meidän kaikkien ihon alle. Voi olla, ettei tämä jäänyt kenellekään meistä viimeiseksi visiitiksi Pyhälle. Myöhään illalla jätettiin jäähyväisiä kiivaan pakkaamisen ja iltatoimien ohessa koska kaksi meistä oli lähdössä kotimatkalle jo aamukuuden bussilla. Osa lähtisi eri aikoihin päivällä ja yksi sai ilokseen jäädä vielä hetkeksi ruskan keskelle. Tuntureille saavuimme ja lähdimme omia reittejämme, mutta niiden välissä tapahtui hieno kohtaaminen, ja päivät olivat täynnä läsnäoloa ja juuri siinä hetkessä elämistä. Kun ihmisillä on samansuuntainen arvomaailma ja yhteisiä kiinnostuksen kohteita, niin yhteys voi syntyä nopeastikin. Tapaaminen kasvokkain myös mahdollisti kunnolla kokemusten vaihtamisen ja vinkkien jakamisen tiimimme varsinaisesta tavoitteesta – lahjoitusvarojen hankkimisesta Poikien Puhelimelle.

Lähdin Kapua Pyhä -tempaukseen paljon miettimättä, vaikka tiedossa oli monta minulle uutta asiaa vahvasti epämukavuusalueella: varainhankintaa, fatbike-lenkkiä tunturimaastossa, pitkä viikonloppu entuudestaan tuntemattomassa ryhmässä 24/7. Lähteminen kannatti. Kaikki etukäteen jännittämäni asiat sujuivat oikein hyvin. Välillä toki hapuillen, mutta vain tekemällä voi oppia ja voittaa itsensä.

Pyhä oli meille hyvä. Kaikki sujui ja positiivisia yllätyksiä tuli päivittäin. Matkanaikaiset oppaamme loivat hienoja puitteita elämyksille, jotka eivät unohdu. Kiitos Erja, Anssi, Minna-Marjaana ja Anders, joka etänä syvensit ymmärrystämme Poikien Puhelimesta.

Kotimatkalle reppuun sain pakata uusia ideoita ja kannustusta. Kotiin palaa rohkaistunut ja vahvistunut kapualainen. Tämä ei ollut pelkästään matka Lappiin. Pyhän kokemus oli paljon enemmän ja sai aikaan sydäntä pakahduttavan kiitollisen olon. Tällä matkalla parasta oli kaikki!

19.9.2021 laura_hautalampi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top