Oma Kapua 2020 Kilimanjaro

Kapuajan matka jatkuu

Hatanpaan arboretum

Koronasta huolimatta on kapua-projektit edenneet tasaiseen tahtiin. Vastoinkäymisiäkin on tullut, mutta yhdessä niistä on selvitty. Omalta osaltani matkan siirtyminen ei ole haitannut ja joustavasti ollaan päästy suunnittelemaan tulevaa matka-ajankohtaa. Vielä ei ole tarkkaa matka-aikaa tiedossa, mutta onneksi se vain tarkoittaa, että on sitä enemmän aikaa kerätä varoja hyväntekeväisyyteen ja säästää rahaa matkakustannuksia varten. Kuten moni teistä jo tietääkin, niin matkakulut maksaa jokainen kapuaja omasta pussistaan. Makuupussi vuorille on jo ollut muutaman vuoden siskolta lainassa, kengät odottavat edellisen vuorille nousun jäljiltä ja matkalaukkukin on pakkaamista vaille valmis.

Noh toki tuo kuntoilu on jäänyt vähän heikommalle hapelle, kun salille en ole vielä uskaltautunut ja lenkkeily on ollut lähinnä vain töihin ja töistä takaisin kävely. Eli selkeästi pitää alkaa tässä nyt tsemppaamaan enemmän. Muutaman kerran olen jo ehtinyt Tampereella Hatanpään Arboretumilla käymään ja suosittelenkin kaikille siellä pyörähtämistä. Maisemat ovat mitä lumoavimmat ja matkaa keskustasta tulee vain kolmisen kilometriä jos vähän kiertelee. Eli oikein hyvän lenkin saa aikaiseksi kun vain muistaa lähteä liikkeelle. Toki läheltä löytyy myös parkkipaikkoja eli ei tarvitse olla aivan yhtä urheilullinen niin halutessaan.

Varmasti olette myös huomanneet, että uusia kapuajia on tullut tänä vuonna. Tervetuloa mukaan uudet kapuajat! Vaikka korona onkin hidastanut menoa, niin maailma ei pysähdy ja on entistä tärkeämpää, että huomioimme ne jotka eniten tarvitsevat apuamme. Itsekin päätin tukea syöpäsairaita lapsia hiuslahjoituksella erillisenä projektina tämän nykyisen projektin, jossa kerätään varoja Somalian äideille äitiysterveyden parantamiseksi Suomen Somalia-verkoston kautta, rinnalle.  Nyt on hyvä sitten viettää erittäin lämmintä kesää Suomessa lyhyillä hiuksilla.

Helteisin terveisin!

8.7.2021 Veera Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top