Kapua 2019 Etiopia

Kapua 2019 Etiopia – Kone käynnistyy

 

Kun kirjoitan tätä, on vierähtänyt viikko ryhmämme ensitapaamisesta  – haikeudella muistelen Heinolan viikonloppua ja koen olevani hyvin onnekas!

 

Hyppy tuntemattomaan

Joululahjaksi kilahti sähköpostiini viesti, että minut on valittu Kapua 2019 Etiopia tiimiin 20 muun tavallisen suomalaisen rinnalle.  Olin onnellinen, mutta myös hiukan miettiväinen – mihin olen lähdössä ja onko minusta tähän? Tutkijaluonne kun katselee asioita monesta eri näkövinkkelistä. Tunnistin, että tuleva vuosi tulee tuomaan eteeni monta uutta tilannetta, joissa pääsen testaamaan rajojani, haastamaan itseni, mutta myös oppimaan uutta.

 

Ryhmähenki muotoutuu

Heinolan Saksalaan meitä kokoontui joukko toisilleen tuntemattomia henkilöitä. Oli ihana huomata kuinka erilaisia ihmisiä ryhmässämme oli. Olemme jokainen oma persoonamme – vahvuuksinemme ja taitoinemme. Ryhmähenkemme alkoi muotoutua erilaisten esittelytehtävien yhteydessä. Välillä oli sormi suussa, kun mietin mitä itsestäni kertoisin ja ennen kaikkea ”kehtaanko”.   Mutta ihana puheensorina ja vapautunut tunnelma viestitti siitä että ”parvessa on mukavampi lentää”.

 

Kone käynnistyy

Saimme tuhdin tietopaketin kapuasta ja yhteistyöjärjestöistämme. Konkarikapuajat preppasivat meitä siihen mitä tuleva vuosi tuo tullessaan. Saimme heiltä konkreettisia ensimerkkejä vuoden kulusta haasteineen ja voittoineen. Otimme kaiken informaation ja ”vinkkivitoset” kiitollisuudella vastaan ja reppu täynnä ideoita lähdimme kotiinpäin. Tästä on hyvä jatkaa.

 

–        Riitta

20.1.2019 Riitta Djupfors

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top