Kapua 2020 Nepal

Home sweet home

Pari vuorokautta on kulunut kotiin tulosta. Vaatteita on saunotettu ja pesty. Tuliaisia on annettu ja matkasta kerrottu. Vielä ei sielu kuitenkaan ole päässyt kotia vaan lymyilee Nepalissa. Hiljaisina hetkinä mietin mitä kaikkea on matkalla kokenut ja nähnyt. Miten me ryhmänä selviydyimme kaikista ylä- ja alamäistä.

Girl power!

Tätä matkaa vielä muistelen pitkään, että tajuan mitä on tehnyt ja missä on ollut. En voi pukea kaikkea sitä kokemusta sanoiksi mitä olen saanut kokea. Ei edes kuvat kerro kaikkea sitä kauneutta mitä pääsimme näkemään.

Sanotaan, että ”reissussa rähjääntyy ja kotona korjaantuu”. Koti on aina koti, mihin on hyvä palata reissujen jälkeen. Mieletäni arki kuitenkin tarvitsee välissä seikkailuja ja uusia kokemuksia, että jaksaa elää arjen keskellä.

Lopuksi haluan kiittää reissukavereitani kärsivällisyydestä, avusta ja ymmärryksestä. Haluan kiittää myös matkanjärjestäjiä, oppaita ja kantajia. Ilman heitä matka olisi ollut raskaampi ja turvattovampi. Kiitos niille jotka ovat osallistuneet keräyksen kartuttamiseen ostamalla tuotteita ja kiitos niille jotka niitä ovat tehneet.

Kiitos lahjoituksista. ISO kiitos kaikista tsemppi viesteistä pitkin matkaa. Me tehtiin se !

Ei elämää nukkuvana elä!

29.3.2022 Päivi Syväjärvi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top