Oma Kapua 2020 Kilimanjaro

Arjen iloja

Toimistokoiran häärätessä ympäri konttoria nousee vain hymy huulille. Itselläni ei ole koiraa, mutta sellaisen vielä kyllä jossain vaiheessa haluaisin hankkia. Koirakuumeeseen seuraan kavereiden koiria instagramissa ja nyt pääsen rapsuttelemaan koiraa toimistolla. Ei meillä joka päivä koiraa ole paikalla, joten ei ole itsestään selvyys, että koiraa pääsisi rapsuttelemaan. Tulee liikuttua enemmän pois oman pöydän äärestä ja vaihdettua asentoa, kun silmäkulmasta seurailee välillä mitä koiruli tekee tai kuka leikkii koiran kanssa. Ei olla sitten niin jäykkinä päivän päätteeksi. 10/10 suosittelen kaikille toimistokoiraa töihin, jos mahdollista/ ei ole allergioita.

Töihin tulen kävellen ja kuuntelen samalla musiikkia. Työmatka on, riippuen vähän reitistä, noin 1,6 kilometriä eli juuri sopiva matka ettei vielä julkisia kulkuvälineitä tarvitse käyttää. Vasta olen ostanut nappikuulokkeet, jotta ei tarvitse varoa kuulokkeiden johtoa. Ai sitä tunnetta, kun et tunne sitä johdon nykäisyä! Itselläni ainakin tuntuu, että kävely sujuu jouhevammin. Itse tulen myös musiikista hyvälle tuulelle, joten töihin päästessäni olen hyvällä tuulella. 10/10 suosittelen kaikille kävelyä ja musiikin kuuntelua. Päivittäin tulee käveltyä töihin ja kotiin sekä viikonloppuisin vaellettua eri puolilla kaupunkia puistoissa. Musiikki tahdittaa hyvin myös kävelyrytmiä, tosin kannattaa varoa ettei valitse musiikiksi liian hidasta tai nopeaa!

Viikonloppuna ihmettelin outoa lepatusta, kunnes huomasin nokkosperhosen yrittävän lentää olohuoneen ikkunasta läpi. Äkkiä vain parvekkeen ovi auki ja verhojen nosto sivuun. Heti hoksasi perhonen, että tuosta pääsee ulos. Pysähtyi hetkeksi parvekkeen oveen lepäämään ennen kuin jatkoi matkaa. Jonkin verran kesällä näin perhosia, kun tien varret olivat täynnä luonnonkukkia. Nyt syksyä kohden mennessä niin en juurikaan ole enää nähnyt, osaksi koska työmatka muuttui kaupungin keskustaan ja osaksi syksystä. Oli kyllä ihana nähdä perhonen, vaikkakin vain hetken aikaa. 10/10 suosittelen perhosten bongailua kaikille!

Tässä tällainen iloinen postaus jakamaan kaikille vähän iloa! Jos haluat jakaa iloa eteenpäin, niin kerro kommenteissa omia arjen ilojasi.

Oma Kapua 2020 Kilimanjaron osallistujiin pääset tutustumaan täältä.

18.8.2020 Veera Peltonen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top