Kapua 2019 Etiopia

Aloitamme tuetun Kapuamisen ;)

Sunnuntaiaamu koittaa ja on koittanut kaun odotetun reissun lähdön aika. WhatsApp laulaa viimehetken pakkausvinkkejä ja sopimuksia tavarvaihtureista: ”Ota sinä mukaan tuota niin minä otan tätä.” Jollakin on mukanaan vaelluskenkien varanauhat jollakin rautalankaa ja nippusiteitä. Ja jos jotakin on sattunut unohtumaan, niin meitähän on 20 joten apu löytyy varmasti. Laukut täyttyvät myös tuliaistavaroista joita olemme luvanneet viedä mukanamme.

Matkaan päästään ja pohjoisimmat meistä ovat lähtenee liikkeelle jo aamu viideltä. Viestejä vaihdetaan missä kohden kenekin matka kotosuomen teillä taittuu. Kiva huomata että porukat ovat lähteneen jo alkumetreiltä tekemään matkaa yhdessä.

Lentokentällä tavataan ja eipä olleenkaan arvaisi että porukka on oppinut tuntemaan toisensa vasta tammikuun ensimmäisessä tapaamisessa.
Iloinen puheensorina on retkikuntamamme ympärillä, vaikka välillä jutut ovat hiukan kaihomieliset ja vakavatkin. Ompa käsitelty hoitotahto ja pariturvan järjestäminenkin. Jännitystä on ilmoilla ja odotamme mielenkiinnolla ja innolla mitä kohtaamisia, ajatuksia ja maisemia seuraavat viikot tuovat tulleessaan. Tästä kokemuksesta olemme parin viikon kuluttua viisaampia, mutta se on varmaa että teemme matkan toinen toistamme tukien.

3.11.2019 Riitta Djupfors

3 ajatusta aiheesta “Aloitamme tuetun Kapuamisen ;)”

  1. Helena Stenman

    Hieno ryhmä, onnea ja iloa matkallenne👃erikoisterveiset Terhille halausten kera.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top