Rahavuoren valloitus ja vuoren huiputus, 100.000 euroa ja 6088 metriä. Siinä tavoitteet vuoden 2015 kapuajille.

Rahavuori on jo hyvällä mallilla, 30.000 euron rajapyykki ohitettiin äitienpäivänä. Hyvä tytöt! Entäs sitten se vuoren huiputus? Mikäs on tämän hetkinen kunto? H-hetkeen on aikaa vajaa neljä kuukautta.

No vaelluskengät on ostettu ja koekäytetty, mutta täytyy myöntää, että kilometrejä on aika vähän mittarissa. Jännittääkö? No, 6088 metrisen vuoren huiputus jännittää ehkä vähäsen sellaista kapuajaa, jolle liikunta ei ole koskaan ollut ihan se ykkösjuttu. Polvi oli myös sitä mieltä, ettei niitä liikkumattomia vuosia voi ottaa kiinni muutamassa viikossa ja pakotti hetkeksi pysähtymään.

Lauantaina lähdin kuitenkin neljän kapuakaverin kanssa Nurmijärvelle, 7-veljeksen reitille, tavoitteena 20 kilometrin vaellus.

IMG_7432 IMG_7454

Päivän saldo: 17 kilometriä kävelyä, häkellyttävän kaunis Suomen luonto, villiyrttien tutkimista, valokuvia, huikea Myllykoski, hiidenkirnut, pitkospuut, nuotio ja eväät.

IMG_7490 IMG_7443

IMG_7514 IMG_7518

Ja päivä piti sisällään myös yhden ehdottomasti parhaista asioista mitä Kapua on tuonut tullessaan. Ihanat uudet ystävät, kanssakapuajat! Hervotonta naurua ja ihania keskusteluja. Sain myös kokea sydäntä lämmittävän ”kaveria ei jätetä”- meiningin ja kengänkorjaajia tarvikkeineen myös löytyi.

IMG_7487 IMG_7448

Miten mutkatonta kaikki voikaan olla, vaikka takana on vasta muutaman kuukauden ystävyys. Olen saanut kokea yhdessä tekemisen riemun, toisten tukemisen, ilojen ja surujen jakamisen sekä loputtoman kannustamisen. Kaverin onnistunut varojenkeruuhanke saa koko tiimin ihan täpinöhin. Ja se vilpitön ilo, minkä jokainen kokee toisten onnistumisista on ihan huikeeta. Meissä naisissa on ihan mahtava voima.

Tunnen suurta kiitollisuutta, että saan kuulua tähän porukkaan. Näiden naisten kanssa on ilo kerätä rahavuorta kehitysmaiden tytöille ja naisille ja lähteä kohti Boliviaa ja Huayna Potosin huippua.

Yhdessä tekemisen riemua pääsemme seuraavan kerran kokemaan ravintolapäivänä, kun Kapua Bistro avaa ovensa Helsingissä, Väestöliiton Väentuvassa, lauantaina 16.5 klo 10:00.

Imatralla, Kuopiossa, Haukiputaalla ja Oulussa pääset myös herkuttelemaan ja tukemaan Kapuaa.

Lisää tietoa ravintolapäivän Kapua-ravintoloista sekä muista Kapua- tapahtumista löydät täältä: http://www.kapua.fi/tulevia-tapahtumia/

2 ajatusta aiheesta “Yhdessä tekemisen riemua”

  1. [url=http://adultchatroom.webcam/]adult chat room erotic[/url] [url=http://bbwwebcam.webcam/]bbw webcam sluts[/url] [url=http://howtomakemoneytoday.top/]how to make money today[/url] [url=http://legitimatebadcreditloans.loan/]legitimate loans for bad credit[/url] [url=http://workfromhomelegit.top/]part time job cincinnati[/url] [url=http://advanceamerica.top/]cash advance in ohio[/url]

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top