”VOISIN OLLA JOTENKIN AUTTAMASSA, JOS TIETÄISIN ASIASTA ENEMMÄN…”

Sain vuoden alussa tällaisen viestin eräältä ystävältäni, joka oli lukenut Kapua-matkastani Facebook -sivultani Kaisa Kapuaa Kirgisiaan 2017. Ihana viesti ihanalta ihmiseltä! Tämäntyyppisiä ovat useimmiten olleet muidenkin ihmisten kommentit – heillä on kiinnostus ja halu auttaa: ”Rupesin juuri miettimään, miten minä voisin olla tässä mukana.” Ihan huikeeta!

Tällaisista keskusteluista ja kohtaamisista on virinnyt monenlaista ”työpajaa”. Ystävät, sukulaiset ja työkaverit neulovat sukkia ja lapasia, virkkaavat liinoja, tekevät koruja, askartelevat, leipovat,… Tulossa on jo toiset Kapua-myyjäiset Kuopiossa Minnan Päivien yhteydessä 18.3. Minnan Päivät kutsui tähän mukaan, koska myös he haluavat kampanjalle näkyvyyttä ja kaiken mahdollisen tuen.

Ensimmäisissä myyjäisissä kaupatut irakilaiset piirakat vietiin sananmukaiseti leipuri Mehmetin käsistä. 18.3. on myyjäisten ohella myös arpajaiset, joihin paikalliset yrittäjät ovat lahjoittaneet palkintoja usealla sadalla eurolla – tähän mennessä. ”Kapua promo” -kierrokseni on vasta alkumetreillä.

Kapua promoa todella tarvitaan, ainakin täällä Savossa. Kapua -kampanja on  useimmille varsin vieras. Aivan muutama kohtaamani ihminen on kuullut siitä aikaisemmin, yleensä sitä kautta jos joku tuttava on ollut kiipeämässä. Välitetään tietoa Kapuasta ja sen tärkeistä tavoitteista!

Leipuri Mehmetin irakilaiset piirakat vietiin sananmukaisesti käsistä!

Leipuri Mehmetin irakilaiset piirakat vietiin sananmukaisesti käsistä!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top