Viimeinen virallinen tapaaminen koko poppoon voimalla. Aika rientää kun on kivaa! Lauantaina saimme rutkasti uusia ideoita ja keinoja varainkeruu-urakkamme toteutukseen. Konkari Kapuajilta saamamme vinkin tulivatkin tarpeeseen; vaikka paljon varoja on jo kerätty, matkaa tavoitteeseen on vielä ropo jos toinenkin. Matkanjärjestäjämme Mandala Travel oli myös mukana lauantain tapaamisessa ja saimme paljon tietoa matkastamme Guatemalaan. Varustelistan ja matkaohjelman läpikäyminen sai matkan muuttumaan todeksi. Enää 1,5 kuukautta aikaa lähtöön. Kumppanijärjestöjen (Väestöliitto ja Taksvärkki ry) edustajilta saimme myös tilannekatsauksen kohdemaista ja -hankkeista.

Sunnuntai, Ravintolapäivä ja Kapuan aamiaisbrunssi.

Tapaamisemme ajoittuminen Ravintolapäivään oli silkkaa sattumaa. Innovatiiviset Kanssa-Kapuajani halusivat kuitenkin käyttää tilaisuuden hyväkseen ja niinpä myös me päätimme osallistua Ravintolapäivään. Päädyimme lopulta järjestämään Kapuan aamiaisbrunssin Väestöliiton tiloissa Helsingin Kalevankadulla. Kanssa-Kapuajat tekivät hurjasti töitä ennen varsinaista tilaisuutta. Joku leipoi leipiä, joku paistoi lihapullia, joku suunnitteli markkinoinnin ja joku hankki sponsorin. Jokainen osallistui kuitenkin omalla tavallansa ja päivä onnistuikin mainiosti.

Kapuan aamiaisbrunssilla oli tarjolla mm. itsetehtyä näkkileipä, saaristolaisleipää, juustokakkua, vohveleita, perunasalaattia ja smoothieita, nam.smoothiet

Tarjolla oli muun muassa itsetehtyä saaristolaisleipää, näkkileipää, perunasalaattia, vohveleita ja smoothieita, nam!  Aamiaisbrunssille osallistui lähes 100 ruokailijaa ja Kapua Guatemala -keräykseen kertyi yli 1400 euroa! Kapuajat kiittävät kaikkia tapahtumaan osallistuneita!

Kuntotestit ja Kynnyksen vierailu

Aamiasbrunssin oheen meille oli varattu ajat myös kuntotesteihin. Kuntotestien tulokset kannustavat meitä kaikkia jatkamaan valmistautumista (sitä fyysistä) kohti Guatemalan vuoristovaellusta.

Yhteisen viikonlopun päätti vierailu Kynnys ry:n tiloihin, missä saimme tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä sen käynnissä olevien kehitysyhteistyöhankkeiden tilanteesta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top