Varhaisen aamun hiljaiset hengitykset ja mielessä pyörivät ajatukset.

Mökillämme pääsiäisen vietossa olevat ihmiset ja melkein kaikki eläimetkin nukkuvat. Maalaan mieleeni sumuisen, mutta lämpöisen vuoren huipun ja tunteen siitä, että on perhosia vatsassa. Jännittää kaikki se uusi ja ihmeellinen, johon me kermapeput emme edes pysty mielessämme menemään. Toimiiko vessa tai suihku, pysyykö vatsa toiminnassa normaalisti nautittujen ruokien jälkeen? Paljon isoja elämisen perustarpeita ja niin paljon epävarmuutta.

Tämän vuoden Kapuaja jengi kerää ajatuksiaan ja tavaroitaan kasseihin ja miettii mitä ihmettä pitää ottaa mukaan. Pohtivat ottaako malarialääkettä ja muita Guatemalan matkaan mahdollisesti tarvittavia terveyttää uhkaavia ennakkolääkityksiä, puhumattakaan siellä perillä tapahtuvista pikku juonen käänteistä, jotka ovat meille isoja täältä  suunnitelmallisesta ja varmasta maailmankolkasta saapuville.

Minun kohdallani muut asiat pyörivät mielessä, yritän vielä kerätä rahaa yhteiseen isoon arkkuun, ja vähän haikeana kuuntelen kanssa kapuajieni mietteitä. Minä olen päätökseni tehnyt, enkä lähden riskeeraamaan omaani enkä muiden matkaa terveydellisten syiden vuoksi. Jätän siis matkan väliin mutta jatkan projektissa loppuun saakka.

Pettymys ? Kummastelen itsekin tämän suuremman pettymyksen tunteen puuttumista vai onko se vain keino pitää itsensä tasapainossa. Omalta osaltani olin koko ajan epävarman tuon vuoren kiipeämisen osalta ja mielessäni on tämän kuluneen puolen vuoden aikana ollut ykköstavoitteenani varainhankinta johon alunperinkin lähdin mukaan, matka oli vain yksi juoni tässä kokonaisuudessa.

Mökissämme vierailevat kissat hiipivät  ja ihmettelevät yhden ihmisen tietokoneen naputtelua ja katselevat kummissaan aivan kun haluaisivat kertoa taas minulle jotain suurempaa. Tänään mennään näillä eväillä  ja oppiminen jatkuu niin täällä minun sisimmissäni kuin muidenkin, jotka lähtevät kohti suurta seikkailua. Nautin myös paljon toisten kertomuksista  joten jään odottelemaan niitä ja valokuvia matkasta! Sanokaa lämpimät terveiset minulta sinne lämpöön täältä kylmästä Pohjolasta. Ja se esitys nuorille olisi tosi kiva vastalahja, toivottavasti sen toteutatte! Pitkä lento aikaa miettiä esitystä ja hioa kuntoon:)

Hyvää matkaa Kapua Guatemala!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top