IMAGE_E0965F2C-B571-4114-9024-B08463E1860CSAM_2613

 

Miksi ihmeessä kukaan haluaa tehdä vapaaehtoistyötä? Miksi kukaan haluaa auttaa tuntemattomia ihmisiä maailman toisella puolella?

Minä uskon, että jokainen meistä voi tehdä omalla pienellä panoksellaan maailmaa paremmaksi paikaksi. Jokainen haluaa tuntea itsensä hyödylliseksi yhteiskunnan jäseneksi olipa sitten töissa tai työttömänä. Vapaaehtoistyö on mainio mahdollisuus tehdä merkityksellisiä asioita muiden hyväksi ja samalla tutkitusti parantaa myös omaa hyvinvointiaan. Suomessa köyhimmätkin ihmiset kuuluvat maailman rikkaimpaa 10 prosenttiin, joten meillä on varaa auttaa.

Minä todella toivon, että bolivialaisilla tytöillä ja naisilla olisi yhtä hyvät mahdollisuudet pärjätä elämässä kuin meillä täällä Suomessa, kuten minulla ja minun lapsillani. Minä toivon, että näilläkin tytöillä noissa kuvissa olisi mahdollisuus käydä koulua ja hankkia itselleen ammatti, jolla hän voi elättää itsensä ja perheensä.

Kapua vapaaehtoistyössä minun uskoni ja toivoni muuttuvat toiminnaksi. Se on minun pieni yritykseni tehdä tyttöjen ja naisten toiveista totta maailman toisella puolella. Sellaisista toiveista, että kaikki lapset voisivat käydä koulua ja hankkia ammatin. Siis toiveista, jotka ovat meille arkipäiväisiä itsestäänselvyyksiä.

Kiitos hyvien ystävien ja asiasta innostuneiden ihmisten varojen keruu etenee pienin askelein päivä kerrallaan. Auta sinäkin tekemään tyttöjen toiveista totta, sillä Kapua ja Plan Suomi tekevät oikeasti hyvää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top