”inspiraatio
1. innoitus, vaikute, innostus, kipinä.”

Lähes päivittäin huomaan vastaavani kysymykseen siitä, miksi olen mukana Kapuamassa. Mistä sain idean lähteä mukaan tähän hankkeeseen? Vastaus on yksinkertainen: halu auttaa. Mitä syvemmin olen päässyt sisään Kapuamisen maailmaan, sitä enemmän se inspiroi jatkamaan.

Minua inspiroi se, kuinka täydestä sydämestään ihmiset kannustavat hankkeessa eteenpäin ja haluavat auttaa.

Minua inspiroi se, kun saan yhdenkin ihmisen vakuuttuneeksi auttamisen tärkeydestä. Kun saan jonkun ymmärtämään, kuinka hirvittävän hyvin asiat meillä täällä Suomessa on. On aika antaa hyvän kiertää.

Minua inspiroi se, kun pää pursuaa ideoita ja ajatuksia varainkeruuseen.

Minua inspiroi se, kun tiedän että jokainen euro vie meitä lähemmäs tavoitetta.

Minua inspiroi ajatus siitä, että vaikka koko maailmaa emme saa pelastettua, teemme siitä ainakin rutkasti paremman paikan.

Minua inspiroi se, että tietoa jakamalla saamme auttamisen ketjun liikkeelle. Ja näin yhä useampi apua tarvitseva saa sitä.

Inspiraatio on maaginen sana. Sitä pidetään jonain hallitsemattomana, mystisenä voimana, joka laskeutuu meihin jostain ulkopuolelta. Sitä se ei kuitenkaan ole. Inspiraatio syntyy omista teoista ja aktiivisuudesta. Kun vauhtiin pääsee, se ruokkii itse itseään. Jokaista ideaa seuraa aina uusi, vähän entistä parempi idea.
Meitä jokaista inspiroi eri asiat. Ne löydetään vain elämällä, oppimalla, kokeilemalla ja erehtymällä. Ja kokeilemalla uudestaan vielä kerran.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top