Tunturille kiipeämällä tuetaan Väestöliiton Poikien Puhelinta

Yhä useampi suomalainen etsii keinoja tehdä hyväntekeväisyyttä mieleisellään tavalla. Kapua on konkreettinen tapa osallistua hyvän tekemiseen, nyt myös kotimaassa.

Kapua Pyhä -tiimissä on mukana viisi vapaaehtoista suomalaista, jotka keräävät varoja Väestöliiton Poikien puhelimen hyväksi. Ryhmä matkasi 16.9. Pyhätunturille, jossa tiimin tavoitteena on vaeltaa Noitatunturin huipulle, 540 metrin korkeuteen.

”Halusimme osallistua Kapuaan, koska näin auttaminen tuntuu konkreettiselta. On hienoa olla mukana muun muassa tiedonvälittäjänä lahjoittajien ja Poikien Puhelimen välillä. Pääsemme tutustumaan läheltä järjestöön ja saamme yksityiskohtaisempaa tietoa, mitä Poikien Puhelimen työ käytännössä on. On erittäin antoisaa olla suorassa keskusteluyhteydessä heidän kanssaan”, Kapua Pyhä -tiimin vapaaehtoiset tiivistävät.

Kapua Pyhä -tiimi valmiina Noitatunturin valloitukseen.

Kunkin kapuajan tavoitteena on kerätä euro jokaisesta huippua kohti noustusta metristä, yhteensä 540 euroa per osallistuja. Osallistujat maksavat itse matkakulunsa Pyhätunturille.

”Olemme valtavan iloisia Kapua Pyhä -tiimin sitoutumisesta hankkeeseen, jossa samalla lisätään tietoisuutta poikien ja nuorten miesten hyvinvointia edistävästä työstämme ja kerätään lahjoitusvaroja tärkeän toiminnan ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi” kertoo Väestöliiton Poikien Puhelimen palvelupäällikkö Anders Huldén.

Väestöliiton Poikien Puhelin on alle 20-vuotiaille pojille ja nuorille miehille suunnattu auttava puhelin- ja verkkopalvelu, joka tarjoaa maksutonta neuvontaa arjen huoliin ja kysymyksiin murrosikään, ihmissuhteisiin, mielen hyvinvointiin ja seksuaalisuuteen liittyen. Yhteydenottoihin vastaavat poikien maailmaan erikoistuneet Väestöliiton asiantuntijat.

Väestöliiton tehtävänä on vahvistaa hyvinvointia ja ihmisten välistä yhteyttä. Väestöliitto tukee erityisesti lasten, nuorten ja perheiden hyvinvointia sekä yhdenvertaisuuden, syrjimättömyyden ja seksuaalioikeuksien toteutumista yhteiskunnassa. Väestöliitto täyttää tänä vuonna 80 vuotta.

Suomalainen Kapua on toiminut jo 15 vuotta maailman oikeudenmukaisuuden edistämiseksi. Vuodesta 2006 on kapuamalla kerätty yli miljoona euroa maailman köyhimpien maiden hyväksi yli 300 vapaaehtoisen voimin. Kapua Pyhä on Kapuan ensimmäinen kotimaanhanke.

Kapua Pyhä -tiimissä kapuavat Heidi Backman, Espoo; Riitta Djupfors, Lieto; Laura Hautalampi, Vantaa; Riikka Karhu, Jävenpää ja Anni Laitinen, Helsinki.

Lahjoita pojille puheaikaa ja seurata kapuajien matkaa.

Lisätietoa Kapuasta: 
Koordinaattori Suvi Aarnio, +358 50 440 5534, suvi@kapua.fi

Lisätietoa Poikien Puhelimesta:
Väestöliitto ry: Anders Huldén, puhelin 040 669 5019, anders.hulden@vaestoliitto.fi

1 ajatus aiheesta “Tunturille kiipeämällä tuetaan Väestöliiton Poikien Puhelinta”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top