Tiimin Matti Myöhäinen

Minä Matti Myöhäinen pääsin Kapuan tiimiin maaliskuun lopulla, kun näin toisen Kapuajan julkaisun, että oli tullut yksi peruutuspaikka. Sydän pomppi ja ajattelin, että tässä se nyt on, kun myöhästyin talven hausta. Sunnuntai aamusta asti olin, kuin tulisilla hiilillä ja laitoin viestiä, mutta mitään ei kuulunut. Maanantai saapui ja töissä katsoin kelloani ja mietin joko uskaltaisin soittaa. Soitin ja siitä se sitten alkoi, pääsin tiimiin. Huusin onnesta, kun luin viestin, että paikka on minun, jos päätän sen ottaa.  Eiköhän naapuritkin sen kuulivat! Vielä en ole heitä tavannut, mutta keskusteluista päätelleen meillä on upea Kapua Tiimi!

Keräykseni on vasta alkuvaiheessa ja kaiken näköistä on päässä. Itse matkaa en vielä ole paljoa ajatellut enkä stressannut. Uskon ja luotan siihen, että saan ihmiset mukaan hyvään tarkoitukseen. Olen erittäin onnellinen, että pääsin tiimiin mukaan ja saan tehdä unelmistani totta. On upeaa, että pääsemme tutustumaan paikan päälle Taksvärkin, Väestöliiton ja Kynnyksen kohteisiin.  Näillä hanketöillä edistetään tyttöjen ja naisten koulutusta ja oikeuksien toteutumista kyläyhteisöissä.

Tämän jälkeen me vapaaehtoiset osallistumme Kapua-triathloniin pyöräillen, meloen ja Malawin korkeimmalle huipulle Mt. Mulanjelle (3002m) kavuten. Jokaisen kapuajan keräystavoite on 2 euroa jokaisesta metristä huipulle, yhteensä 6004 €. Pikku hiljaa olen alkanut tekemään treeniä kävelemällä kaupungimme järveä ympäri. Paljon on vielä tekemistä ja paljon tapahtumia ennen reissua. Innolla odotan, että parin viikon päästä pääsen näkemään osan tiimistämme Helsingissä Maailma Kylässä tapahtumassa!

Onpa hienoa että kenenkään ei tarvitse odottaa hetkeäkään voidakseen alkaa tehdä maailmasta parempaa.— Anne Frank

Aurinkoisin terveisin Tuija

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top