Edellisessä blogissani kirjoitin että paras varainhankintatapa mielestäni on tehdä yhdessä hyvää. Ajatuksissani silloin oli vietävän hauska, Kapuan merkeissä pitämäni tyttöjen SPA-ilta. Nyt todella kirjoitan sen alle. On ihanaa TEHDÄ YHDESSÄ HYVÄÄ! Mitä tapahtuikaan? Järjestin parisen viikkoa sitten hyväntekeväisyyspäivällisen kotona. Kutsuin entisiä työkavereitani. Osa heistä ei ollut nähnyt toisiaan monen monituiseen vuoteen. Vähän mietin ja pienesti epäilinkin ideaani ennen kutsujen lähettämistä. Mikä fiilis, kun sain vastaukseksi muun muassa:
”Tack för denna fina inbjudan, vi kommer båda gärna! Ska verkligen bli trevligt att träffa dig och andra gamla ykiter. Och givetvis bidrar vi till Kapua.”
”Så fantastiskt det låter, så många ykiter på en gång, ska bli jättekul!”
”… Jag hoppas att du kommer att berätta mer om välgörenhetsprojektet. Att kombinera bergsbestigning och välgörenhet låter mycket speciellt.”

Juhlapäivänä hääräsin innokkaana kattiloiden ääressä. Viime hetkessä muutin menua vähän helpommaksi, koska ei ollut enää aikaa värkätä monimutkaisia luomuksia. Onneksi rakkaan miehen peukalo ei ole keskellä kämmentä. Hän eteni rauhallisesti asiasta toiseen, arvasi ajatuksenjuoksuni. Kävi sytyttämässä ulkotulet juuri ennen vieraiden saapumista minun ravatessa kylppärin ja vaatekaapin väliä.

Meillä oli todella hauska ja lämminhenkinen ilta. Vieläkin tunnen suurta iloa ja mielihyvää tapahtuman onnistumisesta (vieraathan ne juhlan tekee!) ja ennen kaikkea ystävien/ex-työkavereiden tapaamisesta. Tunnen myös suurta kiitollisuutta: Kapua-varainhankintatiliäni kartutettiin anteliaasti.

Tänä aamuna herätessäni ensimmäinen ajatukseni oli että kun vaan selviän tästä päivästä (kaksi isoa kokousta, välimatkaa 100km ja olin vastuussa jälkimmäisestä), niin sitten olen selvillä vesillä ja voin alkaa tehdä enemmän töitä Kapua-hankkeen(kin) eteen. SELVISIN!

Tätä kirjoittaessani olen saanut jo rauhaisan ’joulumielen’, ajatus joulusta tuo hymyn huulilleni. Onni on saada viettää joulua lumisissa maisemissa Puolangalla, minulle rakkaiden ihmisten kanssa. No hätä, vaikka vielä on paljon työtä pakerrettavana ennen jouluvapaan alkamista. On hyvä välillä olla nk. tiukassa paikassa, sen jälkeen ei normaalin arkipäivän rytmi stressaa. Asioilla on tapana järjestyä.

Jouluvapaalla kuntoillaan sitten yhdessä hyvän asian eteen!!!
Puolangan oma ”GO for KAPUA 2013 – Haasta Itsesi ja Ystäväsi Kuntoon” kampanja on käynnistynyt lupaavasti. Starttitapahtuma on 29.12.2012. Ohjelmassa ”Pimeän Päivän Sauvakävely” ym. mukavaa, kts Kapuan loppuvuoden tapahtumat. LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!

Rauhallisia joulunaluspäiviä & JOULUILOA!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top