Onnenhippuja

Lähdin vuosi sitten seikkailuun nimeltä Kapua. En tiennyt yhtään mitä vuosi toisi mukanaan, vähän jännittikin miten kaikki sujuisi. Vuosi on kuitenkin kulunut erittäin nopeasti ja seuraava Kapua-ryhmä on jo valittu tulevalle vuodelle. Tuntuu hieman haikealle, mutta tyytyväiseltä, sillä keräys on sujunut itseltäni ja muilta Kapuajilta superhienosti. Huippujengimme on onnistunut keräämään tähän päivään mennessä huimaavat 112215.78 €! Nepalin reissun jälkeen tiedän, että rahoille on todellakin tarvetta ja apu menee varmasti perille.

Joku kysyi mikä jäi erityisenä kokemuksena mieleen matkaltamme. Matka Nepalissa oli kolmen viikon tykitys kokemuksia laidasta laitaan sisältäen useita hyvin erilaisia huippujuttuja. Koskettavimpana kohtaamisena mieleen jäi vierailu Lalitpurin koulussa. Meitä oli vastaanottamassa koko koulun henkilökunta ja oppilaista muodostunut kunniakuja.Kukitusten jälkeen kuljimme kunniakujan läpi pienten oppilaiden kymmenien namaste-tervehdysten saattelemina. Tuntui sille, että todella olimme tervetulleita ja se kaikki sai kyyneleet silmiin.

Lotta Uusitalo-Malmivaara on todennut, että paras tapa tulla onnelliseksi on auttaa toisia. Toivon että itseni lisäksi moni muukin on saanut onnenhippuja auttamisen myötä. Kapua-vuoden päätteeksi kiitän lämpimästi kaikkia mukanakulkijoita ja lahjoittajia. Ihanalle tiimillemme ja sen luotsaajalle Suville lähetän isot jouluhalaukset.

p.s Kapua 2016Nepal-lahjoitustilit ovat auki vuoden loppuun asti!

joulu

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top