Tarvikkeiden hankkimisesta, kunnon kohennuksesta, kontaktoinneista mahdollisiin sponsoreihin, myyjäisiä ja käsillä tekemistä ja tuotosten myymistä sekä tammikuun varainhankinnan suunnittelusta. Niin ja siinä on se Joulukin vietettävänä, aika kivaa aikaa siis.

Tuosta Guatemalan matkasta ei vielä ole ehtinyt haaveilla ja kaikki energia on mennyt tuolle varainhankinnalle. Itseni tuntien minun tulee saada tämä raha-asia hoidettua ensin kuntoon ja sitten aloitan sen matkakuumeen, josta jo pieni unikin. Unessa olin metsässä, jossa savun sijaan olikin höyryä ja löysin supisuomalaisesta metsästä vulkaanisen lähteen. Tästä tietystikin voin päätellä, että alitajunta siellä tekee valmistelujaan ja mielessä on siis kuitenkin se matkanpää, vaikka tässä vielä näissä maallisissa meiningeissä kovalla vauhdilla touhutaankin.

Joulukuu onkin ihanaa aikaa varainhankkijalle kun tuntuu, että kaikilla on ihana antamisen ilo. Ystävät rakensivat kanssani piparkakkutaloja talkoilla yksi viikonloppu glögin ja hyvän seuran siivittämänä. Oli ihana huomata kuinka innostuneita ihmiset olivatkaan tuohon käsillä tekemiseen. Moni tuli empien ja varoitellen ettei kyllä saa mitään myytävää taloa aikaiseksi ja löysikin itsestään lauantain aikana varsinaisen wärkkääjän. Tuplahyvämieli oli emännällä sekä ystäviensä ihanasta mielestä, että niistä taloista, jotka saatoin viedä myytäväksi. Suurkiitos siitä rakkaille ja avarakatseisille ystävilleni vielä kerran. Tämä pikkujoulu glögi juhla tehdään uudestaan ensi vuonna!

Töissä ihmiset auttoivat ostamalla kynttilöitä ja taloja sekä arpoja. Kiva antamisen meininki siis kaikilla ja ihana tunne, kun ihmiset auttoivat minua tässä varainhankinnassa niin runsaasti. 1/3 osa tavoitteesta tuli pelkästään tällä joulukuun myynnillä. Nyt on sellainen hyvän mielen tunne, että tähän on hyvä lopettaa ja rauhoittua Joulun viettoon rakkaitten kanssa ja toivottaa kaikille HYVÄÄ JOULUA!

PS. SUURIN APU OLI TIETYSTI PERHEESTÄNI JOKA ÄIDIN VÄSÄHDETTYÄ 57. PIPARITALON KOHDALLA VÄRKKÄSIVÄT VIELÄ NE 3 TALOA, JOTKA OLI TILATTU! Suurin lahja on jo saatu!

Lauttasaaren piparitalotehdas sulkee tuotantolinjansa ja palaa ensi vuonna asiaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top