MATKAAN MESSUJEN KAUTTA

Suunnittelimme eilen Kapuan osastoa, jonka jaamme Helsingin Matkamessuilla ryhmämme vastuullisen matkanjärjestäjän, Mandalan, kanssa. Osastoa on suunniteltu jo jonkin aikaa, ja ideoita on singonnut ja niitä on ammuttu alas ja taas ideoitu lisää. Sähköpostit, Facebook-ryhmä,  Skype ja puhelimet ovat olleet kovassa käytössä.

Loppujen lopuksi päädyimme rukouslippuihin Nepalilaiseen tyyliin. Tulee olemaan ilo silmälle,kun iloisen kirjavat  lippu”siimat” roikkuvat näyttävästi isossa messuhallissa. Pientä jännitysmomenttia tässä vaiheessa tuo se, että emme eiliseen mennessä olleet saaneet varmaa tietoa siitä, saammeko ideamme toteutettua! Jos ei, on pakko siirtyä suunnitelma B:hen ja ripustaa liput pyykkinaruina osaston kattoon. Onneksi luovuutta saa käyttää.  Toivottavasti mahdollisimman moni tulee osastollemme kirjoittamaan terveisensä lippuihin ja tutustumaan Kapua-hankkeisiin. Parhaat terveiset päätyvät jossain muodossa Kapuan sivuille. Osastolla tulee olemaan myös Kapua-tuotteita näytillä ostoksia varten.

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä,  miten yleisö kiinnostuu tällaisesta erilaisesta matkustamisen ja hyväntekeväisyyden yhdistämisestä. Niin monet ovat matkustaneet paljon ja ehkä huomanneet avun tarpeen eri puolilla maailmaa ja jopa miettineet miten asioihin voisi vaikuttaa.  Nyt tarjoamme yhtä mahdollisuutta, toivottavasti osaamme kertoa tästä vaikutusmahdollisuudesta niin hyvin, että mahdollisimman moni tarttuu siihen!

Ai niin – vielä lopuksi: emme ole vielä päättäneet kuka on marakatti!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top