LOVE IS THE NEW BLACK

En halunnut Kapuajaksi siksi, että minulla olisi ollut ylimääräistä vapaa-aikaa. En halunnut Kapuajaksi siksi, etten muuten olisi saanut itseäni liikkeelle. En halunnut Kapuajaksi siksi, että minulla olisi ollut tarve ”laittaa arvot kohdalleen”.

Olen päällekkäisten projektien ihmelapsi, jonka aika on aivan yhtä kortilla, kuin kenellä tahansa muulla elämän ruuhkabussissa istuvalla. Reissuan muutenkin, ja viihdyn maailmalla mainiosti myös yksin. Teen auttamista vapaaehtoisesti ja työssäni.

Minä halusin Kapuajaksi, sillä meillä on paljon opittavaa tosiltamme täällä lähellä ja siellä kaukana. Minä halusin Kapuajaksi, sillä mikään ei ole mahdotonta. Minä halusin Kapuajaksi, sillä uskon tekoihin ja ihmeisiin. Love is the new black.

 

 ”Maailman muuttaminen on mahdotonta.

Kaikkihan sen tietävät.

Mutta sitten on niitä,

jotka eivät siihen usko.

Ja he muuttavat maailman.”

-G.B.Shaw-

 

Niin yksinkertaista se on.

1 ajatus aiheesta “LOVE IS THE NEW BLACK”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top