Lomalla

Etiopia lähestyy yllättävänkin nopeasti. Ehkäpä nyt viimestään kannattaisi alkaa se kuntoilu, että vuoren valloitus olisi mahdollista. Kesä on mennyt jotenkin nopeasti ja nyt ollaan jo elokuussa.

Lomailin heinäkuussa pienen pätkän. Piti säästää lompäiviä itse Etiopian reissua varten. Lomailin mökillämme, joka sijaitsee itäisessä Suomessa, Rääkkylässä. Olipas meillä hyvä tuuri ilmojen suhteen, sillä juhannuksena mökillä oli todella kylmä ja grillin äärellä piti lämmitellä kaikki mahdolliset vaatteet päällä. Nyt ilma oli kuin olisi ollut etelän lomakohteessa…aivan upea.

Lyhyen mökkiloman aikana tuli muutakin tehtyä, kuin vain laiturilla loikoiltua.

laituri

Ilosaarirockin aikaan olin töissä niittyleirintää valvomassa ja siinä samassa tienaamassa muutaman roposen Kapuan kassaan.

leirintä

Muutamaan sukellukseen riittää aina aikaa. Kävimme Valkiajärvellä Kiteellä ihmettelemässä ahvenien paljoutta. Mutta missähän ne pari haukea mahtoi olla, jotka tulevat aina uteliaina katselemaan. Toivottavasti eivät ole joutuneet kalastajien saaliiksi.

ahvenet_

Toinen sukelluspaikkamme olikin Hammaslahden vanha avolouhos, joka on täyttynyt vedestä. Louhoksessa, vedessä on edelleen pystyssä olevia puita. Ihan kuin ne kasvaisi siellä vedessä vieläkin. Luohoksesta lähtee tunneleita viistosti alaspäin. Tunneleihin en uskaltaisi mennä…on vielä tuoreessa muistissa Norjan luolasukellukset. Eipä minulla ole kyllä luolasukelluskoulutusta.

Hammaslahti_3

Nyt kun kesälomat on vietetty, niin alan valmistautumaan tulevaan Etiopian matkaan. Ennen vuorenvalloitusta pitäisi kuntoa saada kohotettua ja keräystilin saldoa kasvatettua. Onneksi ensi viikolla alkavat myös työpaikan tarjoamat jumppatunnit, niin saa vaihtelua harjoitteluun.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top