Väittäisin, että minulla oli melko realistinen kuva varainhankinnasta ennen Kapua-hankkeeseen pääsyä. Lipaskeräystä, joululahjojen paketointia, yrityslahjoitusten metsästämistä… kaikenlaista haastetta on ollut vastassa. Olipa kohde tai tavoite mikä hyvänsä, niin raha ei tule tyhjästä. Sen eteen on tehtävä töitä.

Niin, minun varainhankinnan pienet purot ovat olleet kolme K:ta; Kakut, Kortit ja Kirppikset. Ennen joulumyyjäisiä kotonani pyöri Kakkutehdas (terveiset vaan naapureille, eikös ollut hyvät tuoksut!) ja Kakut tekivät erinomaisesti kauppansa. Jonkin sortin Kakkuilua on tarkoitus jatkaa myös Ravintolapäivänä (psst, myöhemmin tarkempaa tietoa). Sitten tuli Korttitehdas ja valloitti keittiönpöydän paperisilpullaan ja liimapurkeillaan. Käsillä tekeminen ja askartelutarvikkeilla leikkiminen on ollut lähes toimintaterapeuttista. Ja ihania Kapua-Kortteja ei voi vastustaa kukaan! Kolmas K eli Kirppikset; tarpeeton pois nurkista ja niistä saadut varat Kapualle, erinomaisen kätevää! Vanhan Sunnuntaikirppiksellä oli ihana tunnelma ja paljon mukavia mummokavereita. Kirppiskapuajat Katja ja Raija löytyvät em. paikasta myös 3.2. sekä 3.3. Tule tekemään löytöjä!

Yrityslahjoituksia (ja sitä helläsydämistä miljonääriä) odotellessa on ollut liikuttavan kiitollinen olo ”pienten ihmisten” lahjoituksista. Jokainen euro on tärkeä! Iso Kiitos.

Ps. Kuvassa on K niin kuin Kaakao :)

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top