Kapuajan kevyempi päivä

Laguna Chigabalin aamu aukesi usvaisena ja aurinkoisena. Kapuajien eräelämä näyttää sujuvan jo rutiinilla, teltat tyhjenivät ripeästi ja kokoonnuttiin nuotiolle. Sudenpentujen arvonimiä jaettiin. Retkikunnan kokki pisteli parastaan: keitettyä banaania, paistettua kananmunaa ja papumuhennosta.

Heti leiriin saapuessamme saimme seuraksemme ja vahtikoiraksemme nuoren tyttökoiran, jonka ristimme Rekuksi. Emme varmasti ole Rekun ensimmäinen joukko retkeileviä ystäviä. Niin kiltisti kerjäämättä se jaksaa odottaa ruokapaloja. Rekku puolustaa meitä kaikilta ohikukevilta vierailta haukkumalla ja rähjäämällä, mutta silminnähden sitä pelottaa itseäkin. Rantahiekalle saattaa lirahtaa pissa.
IMG_6112Päivä on täynnä valoa, naurua ja hassuttelua. Satiagiton tulivuori on meille armollinen. Aamuauringossa se puffauttelee ilmoille vaikuttavat savupilvet. Luonnon ihme tulee lähelle.
IMG_6157Patikka tuttua eilistä reittiä etenee helposti. Pikkubussi vie meidät tuttuun hotelliin Xelaan ja sieltä pienen tauon jälkeen vajaan tunnin ajomatkan päähän Fuentes Georginasiin. Tulivuoren kuumentama lähde on melkein liian kuuma kylvettäväksi, mutta samalla niin rentouttava.

1 ajatus aiheesta “Kapuajan kevyempi päivä”

  1. Mina Mojtahedi

    Aivan mahtavaa lukea kaikkien kuulumisia! Kiitos ahkerasta päivttämisestä! Kuulostaa upealta reissulta, ja odottelen vielä enemmän tarinoita kun palaatte. :) Hyvää kotimatkaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top