Tein Kapuaan osallistumispäätökseni nopeasti, enkä olisi ikinä osannut arvata miten huikea kokemus tämä tulisi olemaan. Ja paras on varmasti vasta edessä!

On hienoa kun voi tehdä oman osansa jossain niin merkityksellisessä kuin antamalla Malawilaisille tytöille mahdollisuuden kouluun ja sitä kautta parempaan elämään.

Kapuassa ehdottomasti parasta on ollut se, että varoja voi kerätä juuri itselle sopivalla tavalla. Itselleni läheisimmältä tuntui lähteä hyödyntämään työelämän metodeja ja yhteisöä. Tehdessä on oppinut paljon itsestään kun on voinut rikkoa omia rajojaan.

Järjestin ammattilliseen intohimooni tekoälyyn liittyvän tilaisuuden, jossa Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa puhui koneoppimisesta. Erityisen voimaannuttavaa oli huomata, että Kapuan roolissa voi ottaa keneen tahansa yhteyttä. Normaalissa elämässä tähänkään ei olisi tarjoutunur tilaisuutta.

Toisena isona keräyshankkeenani toimi lasteni koulun lukuralli, jossa koko koulu luki kuulauden ajan. Lapset hankkivat lukemiselleen sponsoreita, jotka maksoivat heidän lukutunneistaan. Rahat menivät puoliksi luokan kassaan ja puoliksi Kapualle.

Meillä on myös aivan huikea porukka Kapua-tiimissä, joten tsemppausta, apua ja ideoita on aina saanut. On ollut hienoa tutustua upeisiin ihmisiin eri puolilta maata ja erilaisista taustoista!

Nyt olen saanut keräystavoitteeni kasaan, mutta vielä on pari isoa juttua suunnitteilla. Ja tietenkin huipennus kun lähdemme käymään Malawissa!

Kesäterveisin,
Pauliina

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top