Miksi?

Olin kaksi vuotta sitten tässä ihan samassa tilanteessa kirjoittamassa Kapuan blogiin. Silloin kerättiin rahaa Nepaliin. Enpä olisi voinut kuvitella, että vuonna 2018 olen taas samoissa hommissa! Tänä vuonna olen tutustunut uusiin ihaniin kapuajiin ja huomaan, että meitä kaikkia yhdistää samanlainen halu tehdä maailmaa paremmaksi. On hienoa kuulua tähän heimoon.

Nyt on takana kohta kolme kuukautta kapuamista Malawin hyväksi. Olen järjestänyt joogaa ja afrotanssia, myynyt kortteja ja kasseja, puhunut suu vaahdossa lahjoitusten tarpeellisuudesta ja siitä miksi kehitysmaiden tyttöihin kannattaa panostaa. Välillä oma tunnelma on katossa, kun saan ihmisiltä vastakaikua ja löytyy halu auttaa. Toisinaan taas tuntuu sille, että miten vaikeaa on tulla kuulluksi tämän asian kanssa! Nämä kuluneet kuukaudet ovat opettaneet, että täytyy olla kärsivällinen.

Haluaisitko sinä tulla mukaan maailmanparantamiseen? Se on tosi helppoa: käy lahjoittamassa pikku summa Kapua-tililleni http://kapua.fi/osallistuja/marjo-malkonen/ tai osallistu jonkun kapuajan järjestämään tilaisuuteen. 5 eurolla saa kahvilasta hädin tuskin kahvin ja pullan, mutta samalla rahalla malawilainen tyttö saa koulupuvun. Hyvän tekeminen lisää omaa hyvinvointia ja tuo uskoa siihen, että voimme muuttaa maailmaa paremmaksi.

Näihin tunnelmiin kauniina maaliskuun iltana Minna Canthin sanoin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top