KAPUASSA TAPAHTUU

Huhhuh. Tämä voisi kuvata montaakin Kapua-viikkoani, positiivisessa merkityksessä. :) Vaikka oma keräykseni onkin ottanut vasta ensimmäisiä askelia, on Kapua joka päivä jollain tapaa läsnä. On esimerkiksi aivan huikeaa huomata Kapuajien onnistumisia, hienoja ideoita ja positiivisia kokemuksia. – Katsotaanpa mitä porukkamme onkin tässä viidessä kuukaudessa saanut aikaan:

Valokuvausta, Golf-tapahtuman, Maailmanmestaruuden, raakasuklaaworkshopin, Mestarit tekee hyvää-kampanja, satoja lakuja, lettujen paistoa, Ryhmäteatterin teatterielämyksiä, Malawi-kahvia, Ystävänpäiväaskartelua, kakkuja, hedelmäpusseja, lukurallia, Ivana-kampanja, seminaarin, hierontaa – you name it! :) Tämäkin on yksi Kapuan parhaista puolista: kukin meistä toteuttaa keräystä juuri omilla vahvuuksilla ja oman näköisesti, ja tätä riemua saa päivittäin seurata. <3

No mitkä on muut highlightit Kapuan ympärillä itselleni tähän mennessä? Olen hoidellut yhteistyötä Kouvolan Lakritsin ja Ryhmäteatterin kanssa, ja sekin on ollut ihan huippua. Molemmissa yhdyshenkilöt ovat aivan mielettömän ammattitaitoisia ja ystävällisiä, ja ihan mahtavaa että nämä yritykset ovat osaltaan mukana Kapuamassa. Paljon on toki muitakin kontakteja ja kontaktointeja, ja on hienoa kuinka positiivista Kapua-kommunikointi aina on. :) Aina ei välttämättä synny esimerkiksi rahallista tukea hankkeelle, mutta energiaa ja iloa silti tämän hankkeen positiivisuudesta saa.

Ja sitten viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on tietoisuus. Niin oman, kuin muiden tietoisuuden lisääntyminen. Itse olen oppinut paitsi kohdemaasta ja Kapuasta, myös yhteistyöjärjestöjen toiminnasta valtavasti. Esimerkiksi Väestöliiton toiminta oli itselleni etäisempää, mutta kuinka laaja-alaista toiminta onkaan. Kannattaa kurkata esimerkiksi Väestöliiton sivuilta. :) Hyvänmielen hetkiä on myös ns. Kapua-keskustelut, ihmisten aito mielenkiinto hanketta kohtaan, ja aivan valloittavan positiivinen suhtautuminen. Tuttavuudet keiden kanssa ei välttämättä ole tullut hyväntekeväisyysmuodot puheeksi, yllättävät sinut mielettömällä tsempillä ja sillä kuinka he innostuvat asiasta. :) Otin Kapua-sanoman levittämiseksi aiemmin yhteyttä myös MeNaisiin, ja viime viikolla vahvistui Kapuan mukana olo heidän julkaisussaan – kylläpä vaan paistoi aurinko vielä vähän kirkkaammin sinäkin päivänä. :) Itse olen muuten kuullut Kapuasta Nepalissa, ollessani vaellusreissulla ja paikallisoppaamme kertoi olevansa seuraavaksi lähdössä oppaaksi Suomesta tulleelle Kapua-ryhmälle. :) Ja nyt itse matkalla Malawiin, näin se maailma avartaa. :)

Huikeaa kesää, aurinkoa ja lämpöä mieliin!

Terkuin Kapuaja-Kaisa, lisää minun mukanaolosta voit tsekata: http://kapua.fi/osallistuja/kaisa-ara/  :)

 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top