Hei vaan! Se olen minä Veera, uuni tuore kapuaja. Työkiireet ovat syöneet kiitettävästi aikaa vuoden alusta, joten en vielä ole ehtinyt ajatella mitä kaikkea tuleva vuosi pitää sisällään. Nyt helpottaa jo työt ja suunnitelmia alkaa pyöriä päässä, samoin kuin pieni paniikki siitä, että osaankohan enää mitään tapahtumia järjestää tai pyytää apua oikeilta henkilöiltä.

Ihanat tiimiläiset ovat pitäneet huolta, että ympäri Suomea on erilaisia tapahtumia järjestetty. Viimeeksi eilen eli 9.4. Pauliina järjesti Artificial Intelligence / Charity Fundraiser -tapahtuman Espoossa, jossa puhujina oli muun muassa Nokian Risto Siilasmaa. Aivan mahtavaa!

Itseltäni ei varmasti olisi samanlaisen tapahtuman järjestäminen onnistunut. Ihanaa, kun mukana ryhmässä on innovatiivisia ja aikaan saavia ihmisiä. Meillä ovat myös Nina ja Kaisa hoitaneet kahvitilausta ja lakutilausta, jotta olemme saaneet upeat Kapua Malawi- teemaiset tuotteet myyntiin. Kahvi- ja laku-paketin hinta on 10€/paketti ja niitä voi tiedustella kaikilta meiltä Malawi ryhmän kapuajilta.

Itse olen kokenut pienen paniikin luovuuden kanssa sekä mahdollisten yhteistyökumppaneiden etsimisen kanssa. Onneksi olen saanut tukea tiimiläisiltäni sekä omalta konkariltani. Tälle vuodelle on siis minulta tulossa omat tuparit Kapua teemalla, kirppistä sekä mahdollisesti pientä info-iltaa hyväntekeväisyydestä/Kapuamisesta kesällä/syksyllä. Vielä on paljon mietinnässä, mutta jatkan samalla sitä periaatettani, että tänä vuonna lahjoitan synttäreiden kunniaksi rahat Kapuamiseen.

Jos haluat osallistua lahjoittamalla, voit tehdä sen esimerkiksi minun lahjoitussivuni kautta. Lahjoittaminen onnistuu helposti verkkopankkitunnuksien, pivon/masterpass/mobilepayn tai luottokortin kautta. 5 euroa kuukaudessa saadaan helposti säästettyä täällä Suomessa, mutta Malawissa tuon summan säästämiseen voi mennä jopa useampi vuosi.

Yhdessä me pystymme mihin vain!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top