IMG_3713-2Eilen oli tunne, että onko tää totta, vai leijailenko jossain untuvapilvessä. Tänään sitten todella liitelin pilvissä matkalla Lontooseen. Tässä nyt istun Heathrow’n kentällä pizzalla parin Kapuajan kanssa ja tuskailen näitten vekottimien kanssa. Lentojen välillä on kuusi tuntia aikaa tutustua kentän arkeen ja katsella turhuuden markkinoita. Tavaraa löytyy joka lähtöön, mutta tarvitsemmeko me kaikkea yllin kyllin? -Emme-

Italialaiset pizzat maistuivat meille, ja olivat kohtuuhintaisia. Lentokentällähän on eri hintataso, kuin muualla. Nyt jaksamme jatkaa matkaa seuraavalle Miamin kentälle. Siellä odotetaan taas neljä tuntia lähtöä La Paziin, jonne saavumme sunnuntai aamulla paikallista aikaa. Matkustamista vuorokausi putkeen. Hyvää harjoitusta tulevaa nousua varten.

Minulla on levollinen ja odottavan jännittynyt olo tulevan parin viikon suhteen. Nyt matka jatkuu seuraavalle portille. Enpä oo ennen kirjoittanut tällaisessa paikassa ja ympäristössä. Kapualaisena pääsee kokemaan monenlaista uutta.

Heathrow’n kahvilassa

Marja-Leena Elomäki

5 ajatusta aiheesta “Matkalla Lontoon ja Miamin kautta La Paziin”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top