Tänään lähdetään…

Olipahan hieno Philomelan hyväntekeväisyyskonsertti Kapuan hyväksi viime perjantaina. Kiitos Marja-Leena ja ystävät hienon konsertin järjestämisestä!

Viikonloppuna kotona vallitsi täysi kaaos kun etsin tavaroitani ja heittelin niitä lattialle. Kauhean vaikeaa oli ajatella itsensä kauas Etiopiaan Addis Abebaan ja vieläpä vaeltamassa kohti Ras Dashenin huippua. Tavallaan kaksi kohdetta ja ihan erilaiset varusteet. Ajatuksena mielessä ettei vain tule mitään turhaa mukaan ja mitä ei sitten missään nimessä saisi jäädä kotiin. Josko jotain unohtuu, niin ehkäpä sellaista ei löydy Addiksesta.

Tällä hetkellä minua kyllä jännittää toi vaeltaminen ja reitin vaativuus. Ja onkohan sadekausi vielä täysin päättynyt. Ajatus märistä vaatteista ja kylmästä saa jo nyt hytisemään. Mutta sittenpähän se nähdään ja kestetään.

Tässäpä matkavarusteet valmiina odottamassa. Onkohan mulla kaikki mahdolliset tavarat kassissa vai täytyykö vielä purkaa kassi ja tarkistaa…

Etiopia

Enhän tietenkään unohda että olen suomalainen ja otan Suomen lipun mukaani. Lippu seuraa repussani. Toivon nyt tietenkin, että olen muiden mukana Ras Dashenin huipulta maisemia ihailemassa.

Ei mutta nythän minun täytyy lähteä lentokentälle tapaamaan muita kapuajia. Matkasta tulee todellakin yksi niistä ”Once in a lifetime” -kokemuksista.

3 ajatusta aiheesta “Tänään lähdetään…”

  1. Kaija Roukala

    Antoisaa matkaa, toivottavasti pääsen jossain vaiheessa saman tyyppiselle matkalle. Vaelluksesta tulee taatusti ikimuistoinen ja mahdollisten vaikeuksienkin kera monille etiopilaisillekin hyvää mieltä tuottava juttu!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top