KAPUA Etiopia 2014 -hankkeen varainkeruusivut aukeavat ensi maanantaina, 2. joulukuuta. Jokainen kapuaja saa omat sivut, jossa esittelemme lyhyesti itsemme. Sivuilla on myös lahjoituslinkki, jota kautta pääset kasvattamaan valitsemasi kapuajan pottia. Meille jokaiselle kapuajalle on asetettu oma henkilökohtainen tavoite, joka on yhtä monta euroa kuin on metrejä kavuttavan vuoremme, Ras Dashenin huipulle (4550 metriä = 4550 euroa). Kokonaistavoitteemme hankkeelle on 100 000 euroa.

Ensi viikolla on meidän kapuajien aika astua estradille. Vaikka aikaa valmistautumiseen on ollut useampi viikko, silti jännittää. Miten minä pärjään varainkeruussa? Saanko luotua näkyvyyttä hankkeelle? Mistä löydän hankkeelle lahjoittajia ja mahdollisia sponsorisopimuksia? Uskallanko kolkuttaa asian puolesta jokaista eteen tulevaa ovea? Olenko minä uskottava varainkerääjä? Näiden kysymysten parissa olen painiskellut viimeiset viikot. Jahkailuun ja jossitteluun on helppoa sortua. Pessimismi ottaa välillä valtaansa.

1394794_883756104987301_1372707105_n

Samalla kun olen rakentanut omaa varainkeruusuunnitelmaani, olen rakentanut myös selkärankaani tämän hankkeen läpiviemiseen. Ympäriltäni olen kuullut paljon kannustavaa ja positiivista palautetta, joiden turvin on hyvä ponnistaa. Olen tullut siihen tulokseen, että liikkeelle on lähdettävä avoimin kortein. Nyt ei ole aika pitää kynttilää vakan alla, vaan eteenpäin on porhallettava pelotta. Naamiot on heitettävä syrjään ja laitettava koko oma persoona likoon. Tässä minä nyt olen, omine vikoineni ja puutteineni. Silti minä voin vaikuttaa kehitysmaiden tyttöjen ja naisten elämän parantamiseen. Ja sehän on koko KAPUA-hankkeen opetus: myös me tavalliset ihmiset voimme vaikuttaa!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top