Vuosi sitten rohkaisin itseni, täytin hakemuksen Kapua Guatemala hankkeeseen ja matka kohti yhtä unelmaa alkoi. Nyt matkani yhdessä ihanien kapuajien, Mama Kapuan ja upeiden järjestöjen edustajien kanssa alkaa olla päätöksessä. Kuten monet meistä kapuajista varmasti tuntevat, myös minä tiedän, että tämä vuosi on muuttanut minua, miten, sen tajuan täysin ehkä vasta kuukausien jopa vuosien kuluttua. Reilu kuukausi matkan jälkeen ja vieläkin on sulateltavaa siinä kaikessa mitä koin itse ja yhdessä ryhmämme kanssa.

On niin vaikea pukea sanoiksi kaikkea mitä viimeisen vuoden aikana on kokenut ja oppinut. Tunnen itseni ehkä hieman paremmin nyt kuin vuosi sitten. Tiedän, että olen oppinut itsestäni jotain sekä ylä- että alamäkien kautta. En ehkä ole tehokkain varainkerääjä, mutta tiedän, että tekisin koko sydämestäni töitä kehitysmaiden lasten, nuorten ja naisten kanssa ja hyväksi, mikäli minulla on siihen tulevaisuudessa mahdollisuus. Ja miksi ei olisi, on vain tehtävä valintoja ja kuljettava niitä unelmia kohti, määrätietoisesti.

Ja kuten sanottu, yritän sanojen sijaan jakaa kokemaamme teidän kanssa näiden kuvien avulla.

wall

boat teamXela kids hikechikabalvolcano tapuchicks

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jos tuntuu siltä, että Kapua voisi olla sinun tapasi kokea jotain uutta, haastaa itsesi tekemään vähän enemmän, antaa takaisin ja päästä näkemään maailmaa toisenlaisin silmin ja avoimin mielin, niin älä mieti enää vaan lähde mukaan! Tsekkaa vaikka Oma Kapua ja haasta itsesi seikkailuun hyvän asian puolesta!

Jalat ovat ehkä tukevasti taas takaisin maassa, mutta pää taitaa edelleen olla aina välillä pilvien yläpuolella.

Kiitos!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top