Etsitään uusia ideoita – tositarkoituksella

Päässäni suhisee tuulitunneli. Kirjoittaminen (ja varainkeruu) on vaikeaa, sillä ideoiden ja ajatuksien hännistä ei tahdo saada millään kiinni. Kuvittelen olevani kuin linnunpoikanen aalloilla, uunituore ja kevyt aaltojen kuljettaa, kaikki ovet avoinna imien ideoita ja vaikutteita. Ei onnistu.

Viimeiset kaksi kuukautta on kulunut todella kovalla tohinalla. Kaikki tohina ei ole kohdallani liittynyt pelkästään Kapuaan. Minä muutin Norjaan. Ja kuten arvata saattaa, muutto toiseen maahan aiheuttaa paljon työtä niin etu- kuin jälkikäteenkin.

Tammikuussa muuttojärjestelyn lomassa järjestin myös kolme varainkeruutapahtumaa. Kuun puoliväliin ajoittui ensimmäinen tapahtuma: Kapua Kauneuspäivä. Sain käyttööni Rovaniemeläisen Kauneushoitola Dibicenterin (purkkeineen ja purnukoineen) yhden päivän ajaksi. Ideana oli siis tehdä kasvohoitoja edulliseen hintaan, joiden tuotto kokonaisuudessaan menisi keräykseen. Päivä onnistuikin hyvin ja minä sain tilaisuuden käyttää joskus nuoruudessa hankkimaani ammattitaitoa pitkästä aikaa. Hauska päivä!

Kuun lopussa ryhmä liikunnallisia naisia Zumbasi Sodankylässä kehitysmaiden nuorten ja naisten hyväksi. Paikkana toimi paikallisen koulun liikuntasali ja vetäjänä paikkakuntalainen hyvinvointiohjaaja Milsse Tapojärvi.

Ja vain muutama päivä ennen muuttoani järjestin Pyhällä jääkiipeilytapahtuman. Siitä voi lukea enemmän Relaan blogista.

TajukangasNyt odottelen pölyn hieman laskeutuvan. Huomenna taidan tuulettaa pääkoppaa patikoimalla läheisillä tuntureilla ja samalla  treenata Tajumulcon kapuamista varten. Jospa vaikka uusia varainkeruuideoita alkaisi pulpahtelemaan jostakin pinnan alta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top