Toukokuu on saapunut! Aurinko paistelee ja linnut laulaa. Palasimme Guatemalasta n. 2 viikkoa sitten. Yhtä kauan kuin matka kesti. Ajantaju on kyllä hassu asia; matkamme Guatemalassa tuntui kestävän paljon kauemmin kuin nämä kuluneet kaksi viikkoa. Niin paljon saimme nähdä ja kokea tuona aikana.

Guatemala pysyy kuitenkin mielessä melkein koko ajan kuvien avulla ja mieleen painuneina muistijälkinä. Huomaan katselevani kaihoisasti erikokoisia nyppylöitä; kyllä tuonnekin voisi kavuta, kuinkahan korkealla tuo huippu on. Vastaani tulevat lapset tuovat mieleeni koululaiset Semillan koulusta. Kun halaan rakasta kummityttöäni, tulee mieleeni Angelica, joka yhteisen kielen puuttuessa tarttui käteeni ja halasi. Kauppakeskuksen nurkissä näen nuoria nojailemassa ja ajattelen niitä nuoria, jotka kertoivat muutaman hetken tuntemisen jälkeen syvimpiä haaveitaan ja elämäänsä vaikuttaneita hetkiä. Toivoisin, että useampi pääsisi kokemaan, mitä minä koin Guatemalassa. Olen kiitollinen, että olen saanut olla mukana yhdessä Kapua-perheeni kanssa tässä mielettömässä matkassa.

SAMSUNG CSC

Toukokuu on tärkeä kuukausi varainkeruun osalta. Nyt on viimein saatava oma potti täyteen ja päästävä lähemmäksi yhteistä tavoitettamme 100 000 euroa. Suunnitteilla on vielä muutamia tapahtumia, mm. Kapuan matkailta 15.5., Ravintolapäivä 18.5. ja olemme myös paikalla Maailma kylässä -festareilla 25.-26.5. Kaisaniemessä. Nyt kun olemme päässeet tutustumaan yhteen kohteeseen, jossa keräämiämme varoja käytetään, tuntuu entistä tärkeämmältä saada potti täyteen! Kiitos teille kaikille jo meitä tukeneille!

Vielä voi lahjoittaa, jokainen euro vie meitä lähemmäksi yhteistä tavoitettamme. Katso lahjoitustiedot Kapuajien omilta sivuilta.

Yhteinen matkamme siis jatkuu. Tulethan sinäkin mukaan!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top