Buenas tardes!

Bienvenidos a Guatemala!

Iloinen retkikuntamme on matkannut nyt Helsinki-Brysseli-Madrid-Guatemala ja olemme onnellisesti perillä Antiguassa. Hyvin levätyn yön jälkeen Madridissa, teimme matkaa vielä yli 12 tuntia.
DSC_0231
Kuuma ja kostea henkäys otti meidät vastaan astuessamme Guatemalan maaperälle. Dieselin tuoksuinen bussimatka vei meidät läpi värikkäiden katujen pitkin mutkaista tietä, halki kukkuloiden kohti Antiguaa. Sumuisessa ja hämärtyvässä illassa saavuimme hotellille. Pimenevässä illassa saattoi kuitenkin jo nähdä värikkäitä paikallisia kauppoja, puhumattakaan hotellin upeasta sisustuksesta. Tervetuliaisjuomien jälkeen olimme valmiita nauttimaan yhdessä illallisen vaikka jokaisella alkoi varmasti jo askel ja silmä painaa.

DSC_0250DSC_0234

Matkamme Guatemalassa on vasta alussa, mutta jo nyt tuntuu että olemme kokeneet yhdessä niin paljon. Paljon on odotuksia ja  kaikki mitä tästä eteenpäin meille annetaan, otamme rohkeasti vastaan (paitsi ei mielellään niitä vatsatauteja). Avoimin mielin lähdemme kohti uutta päivää, nauttien jokaisesta hetkestä ja iloiten siitä miten hienoa työtä olemme saaneet tehdä tähän asti. Ensi viikolla viemme terveiset Guatemalan rohkeille nuorille. Esityksemme heille on vielä pieni arvoitus, mutta jotain puhetta on ollut letkajenkasta… vai oliko se lätkäjenkka??

Buenas noches!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top