Ensimmäinen lento on takana, matkamme jatkuu usean tunnin päästä Kirgisian pääkaupunkiin Bishkekiin, sieltä Karakoliin ja vuorille… Mieli olisi malttamaton jo menemään eteenpäin, mutta hetkessä viivähtäminen on varmaan yhtä tärkeää kuin ohueen ilmaan totuttelu.

Tämä naisporukka on ihastuttavasti virtaa täynnä. Jotain samaa hulluutta meissä kaikissa täytyy olla, kun lähdemme tällaiselle reissulle. Keräämme rahaa tonnitolkulla, kulutamme pienen omaisuuden omiin varusteisiin ja lähdemme reput selässä kapuamaan kivikkoisille poluille. Voisihan sitä lomansa helpomminkin viettää. Vai voisiko? Niitä lomia olemme jokainen nähneet.

Olemme myös täysin erilaisia ja tulemme kokemaan nämä 18 päivää aivan eri tavalla. Jo eka lento osoitti sen: joku kattoi leffaa, toinen otti päiväunet, ja osa seurusteli kirgisialaisen painimaajoukkueen kanssa.

Hyvää matkaa meille!

5 ajatusta aiheesta “3.8.2017 – Istanbulin lentokentällä”

 1. Anita Varsa

  Onpa kiva seurata tätä kautta matkanne etenemistä ja samalla – kenties – tutustua Kirgisiaankin jonkin verran. Mukavaa reissua teille kaikille ja voimia yhteiseen ponnistukseenne!

 2. Sirkku & Hanna Timisjärvi

  Onnistunutta ja antoisaa matkaa teille kaikille! Hienoa päästä seuraamaan matkaanne!

 3. Seija Paasi

  Ihanat naiset !

  Kukin erilainen persoona ja erilainen arkistatus,mutta ihmisyys kaikissa on samaa…myös heissä, joita tulette tapaamaan. Ei millään muulla ole väliä kuin se samanlaisuus, joka ihmisiä yhdistää. :) Tulette myös keskustelemaan ruumiintoiminnoista ja olette lähempänä toisianne kuin tässä normiarjessa yleensä ihmisiä ollaan. Oih, kaipaan itse noita fiiliksiä oman Etiopia tiimimme kanssa. Ikimuistoista reissua <3 Uusia päiväkirjan lehtiä odotellessa.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top