Vuoden varainhankintateot palkittiin – Kapualle kunniapalkinto

Yleishyödyllisten yhteisöjen yhteistyöverkosto Vastuullinen Lahjoittaminen ry (VaLa) jakoi tunnustusta suomalaiselle varainhankinnalle. VaLa Awards -tilaisuudessa 10.9. palkittiin vuoden varainhankintateot, ja Kapua sai kunniamaininnan! 1209389_845696322126613_792721096_n

Raadin perustelut: Raati halusi palkita luovan ja innostavan henkilön, joka on ideallaan saanut kymmeniä vapaaehtoisia mukaan kehitysyhteistyöhön. Suvi Aarnion kokoamat Kapuajat osallistuvat sitoutuneesti hyvän tekemiseen ja kunnon kohottamiseen. Kapua-projektit ovat tarjonneet vapaaehtoisille ikimuistoisen matkan, jonka kautta kertoa eteenpäin tärkeistä avunkohteista ja ennenkaikkea työn tuloksista.

Isojen toimijoiden sarjassa palkittiin vuoden varainhankintatekona Norppauinti ja pienten toimijoiden sarjassa Movember.

Ehdotuksia raadissa arvioi asiantuntijajoukko eri tahoista, kuten Veikkauksesta, Raha-automaattiyhdistyksestä ja MTV3:lta.

Kapua kiittää lämpimästi kaikkia Kapuan matkassa kulkeneita hienosta tunnustuksesta, jota ei olisi saavutettu ilman teitä! Tästä on hyvä jatkaa.

Jos Sinä haluat mukaan Kapuan hyväntekijöiden joukkoon, hae mukaan Kapua Etiopia -tiimiin 20.9. mennessä tai tule mukaan Oma Kapuaan! Oma Kapua -matkoihin voit tutustua tästä.

Suvi Aarnio, ”Mama Kapua”

1 ajatus aiheesta “Vuoden varainhankintateot palkittiin – Kapualle kunniapalkinto”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top