Oletko valmis seikkailuun? Haluatko laittaa itsesi likoon? Hyväntekeväisyyshanke Kapua tekee maailmasta parempaa paikkaa ja vie sinut vuoriseikkailulle Malawiin.

Kapuassa yhdistyvät vuorikiipeily, hyväntekeväisyys ja unohtumaton ryhmäkokemus. Vuoden 2018 tiimin kohteena on ”triathlon” Malawissa meloen, pyöräillen ja vuorelle kavuten. Kapuajana olet osa tiimiä, joka kerää vuoden ajan varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseen Afrikassa.

Etsimme tammikuussa aloittavaan Kapua 2018 -porukkaan täydennystä. Kapuajat matkaavat syyskuussa 2018 Malawiin tutustumaan, miten Väestöliiton ja Taksvärkin hanketyöllä edistetään tyttöjen ja naisten kouluttautumista ja oikeuksien toteutumista kyläyhteisöissä.

”Kun pystymme vahvistamaan malawilaisten tyttöjen seksuaalioikeuksia ja parantamaan kouluilmapiiriä, pystymme auttamaan heitä kasvamaan täyteen potentiaaliinsa”, kuvaa Väestöliiton kansainvälisen työn esimies Elina Korhonen työn merkittävyyttä.

Kapuajat keräävät varoja ja levittävät tietoa kampanjan teemoista Suomessa. Kapua 2018 Malawi -kampanjan tavoitteena on kerätä yhteensä 100 000 euroa Kapuan kumppanijärjestöjen Väestöliiton, Taksvärkki ry:n ja Kynnys ry:n tekemään kehitysyhteistyöhön.

Nyt tai ei koskaan – lähde mukaan elämäsi seikkailuun ja osaksi Kapua 2018 Malawi -tiimiä! Täytä hakemus 31.12. mennessä.

Lisätietoa Kapuasta:
Kapua-koordinaattori Suvi Aarnio, +358 50 440 5534, suvi@kapua.fi

Järjestöjen kehitysyhteistyöhankkeista vastaavat:
Väestöliitto ry: Laura Lipsanen, 040 180 1116, laura.lipsanen@vaestoliitto.fi
Taksvärkki ry: Emmi Chaguaro, 050 3691790, emmi.chaguaro@taksvarkki.fi
Kynnys ry: Veera Pensala 050 383 9282 veera.pensala@kynnys.fi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top